Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Öyle bi anlatın ki hemen gp alayım

Erhan Aslan
    aslanerh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 67

Burada genelde duygusal yorumlara yer verilmiş.

1 ay öncesine kadar araştırmadığım B sınıfı hatchback araç kalmadı. Sonunda 1.3 Mjet GP aldım. Sana somut verileri yazıyorum niye bu aracı aldığıma dair;

- Ford Fiesta; tamam en güzel dış görünüşe sahip araçlardan biri ama motorun performansı düşük 1.3 Mjet e göre ayrıca fiyatı da daha pahalı

- Seat Ibiza; Yine dış görünüşü şahane olan bi araç ama dizeli çok pahalı 34500 lere dayanıyor. Benzinlisi sıfır donanım 27300 TL, ama çok yakıyor.

- Chevrolet Aveo; 0 araç almak için en ucuz araçlardan biri, performansı da iyi ama kime sorduysam alma dediler, 2. eli çok fazla değer etmiyor.

- Mitsibushi Colt; Performans olarak çok iyi bir araç ama dizeli yok, benzinli versiyonu da 32000 TL. Ayrıca yedek parça sorununun olduğu söyleniyor her ne kadar bayisi istanbul da hiçbir sorun yaşamazsın garantisi verdiğini söylediği halde

- Opel Corsa; Yeni kasası pahalı, Chevrolet gibi GM motoru var ama GM motorlu araçların en fazla servis sorunu olduğu söylenmekte

- Skoda Fabia; Çok favori bir araç, aslında bu aracı alacaktım ancak dizeli daha pahalı geldi, karşılaştırma yapınca GP nin iç hacmi de daha büyük old dan GP de karar verdim. Ayrıca VW yedek parçaları nispeten daha pahalı; en basitinden; metalik boya fiyat farkı bile Fiat'ta 250 TL iken aynı iş VW&Seat&Skoda da 700-800 TL

- Toyota Auris; Her yönden çok kaliteli ancak fiyat durumu yüzünden bakmadım bile

- Renault Clio; Kendim bilerek bakmadım, GM motorlu araçlarla beraber Renault nun da servis problemlerinin çok fazla olduğu söyleniyor (Fiat'a nizameten elbette, yoksa Fiat ta da yoktur diyemeyiz)

Sonuç olarak bir optimizasyon yaparsak sıfır araçların içinde en iyi fiyat kalite servis edilebilirlik motor performansı ve yakıt sarfiyatı oranı olan araç GP dir.

Ama şunu ekleyeyim, aracın siparişini daha geçen hafta verdim, daha bu hafta alacağım. Bu somut veriler yalnızca yaptığım araştırma ile ilgili yoksa aracı henüz test sürüşleri dışında kullanma şansım olmadı. Bilginize,

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı aslanerh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada genelde duygusal yorumlara yer verilmiş.

1 ay öncesine kadar araştırmadığım B sınıfı hatchback araç kalmadı. Sonunda 1.3 Mjet GP aldım. Sana somut verileri yazıyorum niye bu aracı aldığıma dair;

- Ford Fiesta; tamam en güzel dış görünüşe sahip araçlardan biri ama motorun performansı düşük 1.3 Mjet e göre ayrıca fiyatı da daha pahalı

- Seat Ibiza; Yine dış görünüşü şahane olan bi araç ama dizeli çok pahalı 34500 lere dayanıyor. Benzinlisi sıfır donanım 27300 TL, ama çok yakıyor.

- Chevrolet Aveo; 0 araç almak için en ucuz araçlardan biri, performansı da iyi ama kime sorduysam alma dediler, 2. eli çok fazla değer etmiyor.

- Mitsibushi Colt; Performans olarak çok iyi bir araç ama dizeli yok, benzinli versiyonu da 32000 TL. Ayrıca yedek parça sorununun olduğu söyleniyor her ne kadar bayisi istanbul da hiçbir sorun yaşamazsın garantisi verdiğini söylediği halde

- Opel Corsa; Yeni kasası pahalı, Chevrolet gibi GM motoru var ama GM motorlu araçların en fazla servis sorunu olduğu söylenmekte

- Skoda Fabia; Çok favori bir araç, aslında bu aracı alacaktım ancak dizeli daha pahalı geldi, karşılaştırma yapınca GP nin iç hacmi de daha büyük old dan GP de karar verdim. Ayrıca VW yedek parçaları nispeten daha pahalı; en basitinden; metalik boya fiyat farkı bile Fiat'ta 250 TL iken aynı iş VW&Seat&Skoda da 700-800 TL

- Toyota Auris; Her yönden çok kaliteli ancak fiyat durumu yüzünden bakmadım bile

- Renault Clio; Kendim bilerek bakmadım, GM motorlu araçlarla beraber Renault nun da servis problemlerinin çok fazla olduğu söyleniyor (Fiat'a nizameten elbette, yoksa Fiat ta da yoktur diyemeyiz)

Sonuç olarak bir optimizasyon yaparsak sıfır araçların içinde en iyi fiyat kalite servis edilebilirlik motor performansı ve yakıt sarfiyatı oranı olan araç GP dir.

Ama şunu ekleyeyim, aracın siparişini daha geçen hafta verdim, daha bu hafta alacağım. Bu somut veriler yalnızca yaptığım araştırma ile ilgili yoksa aracı henüz test sürüşleri dışında kullanma şansım olmadı. Bilginize,
    hocam dediklerinize aynen katılıyorum sadece şu fark ile renault bence fiat ile aynı seviyede servis gibi her bakımdan aynı ama motoru daha kaliteli fiat ın...opel corsa ya gelince multijet i de GM yapmıyor mu? ben yeni corsadaki motor ile gp deki motor aynı diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen bende bileyim arkadaşlar sadece mekanik aksam kaporta ve servisi dezavantaj fiat a göre..şu opsiyonu da düşünebilirsin fiestanın ikinci elleri var daha 1 yaşında düşük km boya değişen yok tercih edilebilir..

canay karadeniz
    cnykrdnz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 26

bu gibi kriterler göz önüne alındığında ve fiyat kıyaslaması yapıldığında( ki ben 2. el alıcam) punto iyidir iyi.Bi de bugün açık otopazarlarını gezdim millet işin simsarlığında yaptıkları yorumlarda ona göre, benm için o koltuğa oturduğum zaman konforu gözüme hitap etmesi çok önemli,öreneğin 2006 model baktığım meganlarda bırakın dijital klimayı cd çalar bile yok.
    bi de bu punto sevimli bişey ya

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

arabayı aldıktan sonra aynı sokakta 3 kişi daha benim aracın içini görüp GP aldı.. ev arkadaşımın biri Punto yerine Corsa aldığına pişman olurken diğeri megane cabriosunu satıp dizel araç bakıyordu.. Benim aracı ve yakışını görünce aynısını aldı..

Fiat a 20bin liranın üstünde para verilirmi ya diyenler arabayla yolda kalırken ben digital klimanın konforun 5 yıldızlı güvenliğin keyfiyle yanlarından gülerek geçiyordum..

Punto.. Anlatılmaz yaşanır..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

eğer bi ortama girdiğinde dikkat çekmek istiyorsan Punto ideal bir araç...
    TSİ Jetta.

canay karadeniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

aytuğ abi senin arabada hala gözüm varda kısmet bişeyi çok isteyince olmuyor
    bugün en son 16,5 dediğim arabaya galeride bi de pazarda 13e alayım dediler bize herşey hak müstehak dedim bastım geldim eve

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

hayırlısı arkadaşım.. Kısmet bu işler.. Aceleye gelmez.. Kısmetinde varsa olur.. Piyasa da ölücü çok elbet değerini bilen ve veren er ya da geç çıkıyor dert etmemek lazım..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

ORHAN TOPRAK
    illisyonist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parçaları ucuz servisi meganeye göre falan çok çok ucuz ayrıca yol bilgisayarnda yakıtı görünce duyulan mutluluk paha biçilemez
    mesela şehir içi kullanımda 100 km de 5.2 ortalamayı görmek gibi mazotun pahalı olmasına ragmen 5.2 x 3.62 =km de 1.80 kuruş

İbrahim Gökhan Eroğlu
    igeroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Abi puntoda bişey var ciddi diyorum insan arabaya aşık olurmu hiç yav

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

daha cok alıntılar yapıp örnekleme yapabılırdım arkadasların yazdıkları yorumlardan..
    Alıntı kukart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alma yaramaz çok tipsiz bi araba piyasa arabası al
    bak bu adam alfaya biniyor ama hala burda..
    Alıntı Solitude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 kuruşa 5 köfte !
    doğru tespit
    Alıntı ozdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ana sayfadaki buluşma resimlerine bak yeter...
    buda yeterli bi sebep
    Alıntı igeroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi puntoda bişey var ciddi diyorum insan arabaya aşık olurmu hiç yav
    olur olur

en olmadı imzamdaki yazılara bak
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

Fiat'a bineceksen komplekssiz olacaksın.Kişilikli insanlar tercih eder Fiat'ı, ne istediğini bilenler tercih eder...Olayın özeti budur
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

canay karadeniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en olmadı imzamdaki yazılara bak

kara şövalyeye bakmak yetti

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafer durak
    zaferdurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 5

100 tl ye 10.000 bakımı yaptırabiliyorsanız
    200 tl vergisi varsa
    km'de 15-20 kuruş yakıyorsa
    yedek parça ve servis sıkıntısı yoksa
    tüm güvenlik donanımları ile emsallerine göre fiyat farkı fazla ise
    ödüllü sorunsuz bir dizel motora sahipse
    koltuğa oturduğunuzda geniş iç hacmi ile size bir rahatlık veriyorsa
    güvenlik konusunda ise emsalleri arasında uluslararası standart olan NCAP testlerinden sürücü,yolcu ve yaya güvenliği hususlarında 5 YILDIZ'lı ise
    SON OLARAK; dikkatli ve emniyet kemerinden taviz vermeyen bir sürücü iseniz FIAT PUNTO bu segmentteki en ideal arabadır.
    yaşadığınız şehri haritadan bulun,yıl içerisinde yoğunlukla gittiğiniz illeri işaretleyin.bulunduğunuz şehre olan uzaklığı 400 km den fazla değilse ideal olan PUNTO'dur.(istisna seyahatleri hariç tutunuz.)

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fatih Ekrem BAHADIR
    febahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Her gün gördükçe dizaynına içim gidiyor; rüyalarıma giriyor. Daha ne olsun!..

Umut K.
    Seat İbiza 1.2 TSİ DSG sundown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 242

ne olur al
    " Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
    Osman PAMUKOĞLU

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

Senin de dediğin gibi
    bu punto sevimli bişey ya
    adamı aşık eder.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

arka kapılarının açılışına fitil olduğum araba
    Keyif BMW'Dir...

canay karadeniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

geçen hafta itibariyle aracımı satmış bulunuyorum sizin de güzel anlatımınız sayesinde hafta içi en geç önümüzdeki hafta bi punto sahibi olarak aranıza dönücem kısmetse

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Gp almayın biraz daha skıp 2. el bravo alın sabaha kdar övelim

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir