Puntocu arkadaşlarım öncelikle selamlar... Aileye ikinci araba alma aşamasındayım ve adaylardan biri de Punto Evo... Ama 105lik multiair mi 95lik multijet mi alayım kararsızım... Sitenizi incelemeye başladım, umarım karar vermemde yardımcı olur...
Puntocu arkadaşlarım öncelikle selamlar... Aileye ikinci araba alma aşamasındayım ve adaylardan biri de Punto Evo... Ama 105lik multiair mi 95lik multijet mi alayım kararsızım... Sitenizi incelemeye başladım, umarım karar vermemde yardımcı olur...
hoşgeldin...keyifli forumlar...
Alperen bey hoşgeldiniz. Benim tavsiyem multijettir.
HoşbuldukBenim de niyetim multijet gibi... İzmir birmota iki adet gelicekmiş ay sonuna kadar, siyah asist kitli 36500, beyaz cam tavanlı 37100 gibi fiyat verdiler. Yahu ben 2009 aralıkta bravoyu 37500'e almıştım, ne arttırmışlar fiyatları...
yaz gelıyo suan çok pahalı piyasa..bu arada 95 lik dualogic olması lazım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldiniz..
bende multijet derim
merhaba bir evo multiaır 105 likten
Hoşgeldiniz. Bravo forumundan tanıyorum sizi. Aracımı almadan önce multiair'i de kullanmıştım. Ama mjet daha fazla tat verdi ayrıca daha iktisatlı. Benim tavsiyem de multijettir.
Merhaba ALP ..ayrıca hoşgeldin...ben sizin foruma üye olamadım bile... sen heryerdesin...vallahi ne diyeyim multijet 95 tadından yenmez beyaa...birde manuel olsaydı senin Bravo*ya bile kafa tutardı...eski muhabbetleri hatırla, çay içmeye bile mutlujet*le gidiyoruz annadınmı...fakir işi...![]()
Haha, nasılsın Bahri Abi ya, ben seni bravocu yapamadım, sen beni puntocu yap bari![]()
Doğru 95lik dualogic, ama onun da manueli yok sanırım... 75lik dizel kesmez beni 155 beygirlik mareadan ve 105lik bravodan sonrayaz gelıyo suan çok pahalı piyasa..bu arada 95 lik dualogic olması lazım
Hoşbulduk, burada da tanıdık yüzlerin olması güzel... Gönlüm multijetten yana ama o da 37-38 seviyelerinde... Akşamüstü Citroene uğrayacağım C3 için, VW'ye de baktım polo için ama bomboş araba yahu, iki havayastığını bile "lütfen" koymuşlar...Hoşgeldiniz. Bravo forumundan tanıyorum sizi. Aracımı almadan önce multiair'i de kullanmıştım. Ama mjet daha fazla tat verdi ayrıca daha iktisatlı. Benim tavsiyem de multijettir.
Punto evo 95lik modeli alırsam başımı ağrıtabilecek sorunlar ne olur?
hoşgeldiniz bendece cam tavanlı multijet derim ben..
valla meslektaşın biri 1,6 polo aldı 1,6 tdi 39 000 küsür ...tamam şekil yerinde ama yazık be kardeşim bu sınıfta bu araca...BRAVO diyorum o fiyatlara...mantıklı fiyata*da evo tercih sebebidir...herşeyiyle... servis,donanım,fiyat,ikinci el ve zevk tabii ki...evo kit işi bitiriyor bordo iç döşeme oldukça şık...çekici...şu an piyasada bu fiyatlarda rakip olabilecek tek seçenek (dizel olarak) LİNEA active plus 90 hp ...bir arkadaşa aldık bile ...hayırlısı...![]()
Bravonun da fiyatı artmış abi... beni 37500'e aldığım araç donanımını bugün almaya kalksan 45 lirayı buluyor... Paranın hiç kıymeti yok anasını satiim ya...
Ben bu fiyatlara Bravo almayı hiç düşünmüyorum ...GP*nin nesi eksik bi gp parası daha verip girmem o işe ,yazık olur...sıfır almışım zaten...yada gelecek olan krizi bekleyeceğiz...nasıl olsa gelecek...yakında... yazın bir tarafa...Merkez bankasının dünkü hareketi tüyo veriyor zaten...faizler yukarı fiyatlar aşşağıya...iyice azdılar 2010 aralık fiyatlarıyla tam 4 000 tl fark var...bütün marka model farketmez araçlarda....almıyorum kardeşim almıyorummm...duysun tok satıcılar...![]()
Alper hoşgeldin..benide tanıman lazım...). Turgayın arkadaşıyım. Bence al dizeli en azından kafan rahat olur...
)
Tanımam mı yau, sen de mi buralardaydınTurgayı kaçırdık Ankaraya görüşemiyoruz valla
![]()
Hoşgeldiniz...
bence multiair+lpg...
Keyif BMW'Dir...
Saolun ama lpg ile hiç işim olmaz, 2 litrelik mareaya takmadıysam bugüne kadar multiair gibi bir teknolojili araca da taktırmam heralde...
Abi gerçekten çok pahalı yaa... 30000 aşağısına doğru düzgün araba yok... 30000 lirayı hayatında bir arada görmemiş kaç insan vardır acaba?Ben bu fiyatlara Bravo almayı hiç düşünmüyorum ...GP*nin nesi eksik bi gp parası daha verip girmem o işe ,yazık olur...sıfır almışım zaten...yada gelecek olan krizi bekleyeceğiz...nasıl olsa gelecek...yakında... yazın bir tarafa...Merkez bankasının dünkü hareketi tüyo veriyor zaten...faizler yukarı fiyatlar aşşağıya...iyice azdılar 2010 aralık fiyatlarıyla tam 4 000 tl fark var...bütün marka model farketmez araçlarda....almıyorum kardeşim almıyorummm...duysun tok satıcılar...
Oooo Engin abim nasılsın ya? Valla iki gün önce mareayı yeni sahibine verdim... Takas yapacaktım ama küfreder gibi 8500 lira teklif ettiler, iki gün önce 13500 liraya ben sattım... Aslında sırf bu yüzden bile Fiattan vazgeçmiştim ama gene dayanamıyorumMüdür hoşgeldin napıyorsun sen böyle, garajı FIAT ile dolduracaksın galiba. HLX'i takasa vercem deme sakın Görüşelim mutlaka![]()
Müdür hoşgeldin napıyorsun sen böyle, garajı FIAT ile dolduracaksın galiba. HLX'i takasa vercem deme sakınGörüşelim mutlaka
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Vermiş bile kilo fiyatına...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri