Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşgeldiniz...
bence multiair+lpg...
Saolun ama lpg ile hiç işim olmaz, 2 litrelik mareaya takmadıysam bugüne kadar multiair gibi bir teknolojili araca da taktırmam heralde...

Ben bu fiyatlara Bravo almayı hiç düşünmüyorum ...GP*nin nesi eksik bi gp parası daha verip girmem o işe ,yazık olur...sıfır almışım zaten...yada gelecek olan krizi bekleyeceğiz...nasıl olsa gelecek...yakında... yazın bir tarafa...Merkez bankasının dünkü hareketi tüyo veriyor zaten...faizler yukarı fiyatlar aşşağıya...iyice azdılar 2010 aralık fiyatlarıyla tam 4 000 tl fark var...bütün marka model farketmez araçlarda....almıyorum kardeşim almıyorummm...duysun tok satıcılar...
Abi gerçekten çok pahalı yaa... 30000 aşağısına doğru düzgün araba yok... 30000 lirayı hayatında bir arada görmemiş kaç insan vardır acaba?

Müdür hoşgeldin napıyorsun sen böyle, garajı FIAT ile dolduracaksın galiba. HLX'i takasa vercem deme sakın Görüşelim mutlaka
Oooo Engin abim nasılsın ya? Valla iki gün önce mareayı yeni sahibine verdim... Takas yapacaktım ama küfreder gibi 8500 lira teklif ettiler, iki gün önce 13500 liraya ben sattım... Aslında sırf bu yüzden bile Fiattan vazgeçmiştim ama gene dayanamıyorum