merhaba değerli grandepuntotr üyeleri;
ben Hasan ÇİÇEK Eskişehirliyim şu anda izmirde elektronık ve haberleşme mühendıslığı okuyorum.
henüz grande puntom yok ama bugun yada yarın alınacak inş
alacağım modelde 2007 yada 2008 1.4 fire active olacaktır
sizce bu araç nasıldır, elbette performans önemli fakat 77 hp bu arabadan performans beklemıyorum fakat performansı yoksada yakıtı az yakması lazım,
tabi dün gece saat 2 suları gördugum sıtenızde bayağı araştırma yaptım özellikle modıfıye kısmında =) gerçekten insanların samimiyeti gözüme çarptı.
inş punto mu aldıktan sonra sıksık görüşeceğiz =)
saygılar..
Konu hsncck26 tarafından (27/01/2011 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
hşgldniz keyifli forumlar...
TSİ Jetta.
hoşgeldiniz, ben de eskişehirliyim..
dizel düşünmediniz mi?
saygılarımla
hasan kardeşim öncelikle hoşgeldin... fire active yani 1.4 77hp olan motor benzinde seni baya üzer zaten benzin 4 lira oldu arabadan soğursun eğer imkanın varsa multijet yani dizel al derim ama yok fire active alcaksanda o zaman lpg şart forumda yakıt tüketimleriyle ilgili bilgi bulabilirsin...
dedğniz gibi araştırdım evet dizel her halükarda daha az yakıyor.
fakat bakımlarını ele aldıgımızda dızel ıle lpg lı aracın yakıt tuketımı arasında kı 2ile 6 kurus arasında değşen farkın bnm gözümde hiçbir önemi kalmadı
çok yüksek ihtimalle benzinli alacağım ama forumda birisi yazmıştı 1.4 115 hp lik ten alın diye ama o daha çok yakar gibi geliyor
hasan hoşgeldin,
ekonomiktir 1.4 77hp,
şimdiden hayırlı olsun diyelim.
hoşgeldiniz
hadi hoşgeldın ...
dizel al kafan rahat cebın dolu olsun
I ' m c a p u l i n g . . .
hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz...
ve bakım falan hikaye dizel şahane
Aramıza hoşgeldiniz keyifli formlar ben 1.4 77 bg active kullanıcıyım yakıt konusunda LPG kullanıyorum araç zaten yakmıyordu hiç yakmaz oldu şuda bir gerçek 8 valf gazıda çakınca oldu 4 valf performans yok ama ekenominin kralı var ben memnunum eger trafikte sollanmak zoruna gitmeyecekse tavsiye ederim ekonomi yönünden on numara zamları umursamıyorum diyemicem 1.90 liradan 2.25 liraya yükseldi gaz ama hiç sorun yaşamadım gazla ilgili bence benzinli al gazıda kendin taktır bak keyfine derim...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hoşgeldin... keyifli forumlar....
hoşgeldin
----------Captain Crax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldiniz
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hoşgeldiniz.
İnşallah aracınızada en kısa zamanda kavuşursunuz.
Aramıza hoşgeldin Hasan.
Bende dizelden yanayım. Şimdiden hayırlı olsun.
Hadi kap canavarı da İzmir buluşmasında görelim sizi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri