Hoşgeldiniz...
arkadaşlar merhaba istanbulda iklamet ediyorum
ve şu aralar kangoo aracımı satıp GRANDE PUNTO almaya karar verdim araştırma içindeyim..
Her TÜRK asker doğar
Hoşgeldiniz...
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz... Keyifli Forumlar... Şimdiden Hayırlı Olsun Diyelim ozaman...
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz keyifli forumlar
GrandePuntoTR'a Hoş geldin önder Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hosgeldin topragam keyifli forumlar ben l.burgazliyim
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz
----------Captain Crax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldiniz
hemşerim hoşgeldın aramıza keyıflı forumlar,5 subatta buluşmamız var beklerız
hemşo hoşgeldin..
inşallah aracı alabilirsem hertürlü keyifli olacak teşekkürler...
teşekkürler... bir Grante PUNTO alabilirsem inşallah katılmak isterim tabiki...
hoşbulduk... lüleburgazdamı ikamet ediyon aga... ben istanbuldayım ama ara ara geliyorum LÜLEBURGAZA görüşürüz inşallah...
hoşbulduk, ben hafta sonları çalışıyorum aga bu yüzden bu buluşma ortamlarına malesef ki katılamıyorum maskodayım enne mobilya yolun düşerse beklerim...
hepiciğinize teşekkürler... LÜLEBURGAZLI
Her TÜRK asker doğar
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri