20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 2007 1.3 gp aldım 100.000km 19.500tl nasıl?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ayhan ayhan
    ayhan0367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Standart 2007 1.3 gp aldım 100.000km 19.500tl nasıl?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım siyah gp aldım 2007 model 100.000km acaba km sıkıntı olurmu birde bişey sormak istiyorum ön camın altındaki sanırım sensör onu tutan kapağın tırnağı kırılmış sol taraftan çıkıyor yerinden o parca değişiyormu pahalımıdır caba..

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

ayhan öncelikle aramıza hoşgeldin
    aracın hayırlı olsun eğer bakımları zamanında yapılmış hor kullanılmamış bşr araç ise
    sorunsuz binersin

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Hosgeldin, soylemis oldugun parca serviste degistirilebilir. Bu arada bakimlari yapilmissa sorunsuz binersin...
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Hoşgeldin Ayhan, aracın hayırlı olsun,

Dizel için 100000km çok değil.Umarım bakımları yapılmış sorunsuz bir araçtır.
    O gizemli sensör tek başına değişebiliyor sanırım, servise danışmak gerekli,

Keyifli forumlar...

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Aracınız hayırlı uğurlu olsun.100.000 km 2007 model bir araç için çok görünsede düşük km li dizel araç bulmak artık oldukça zor.Kaldı ki düşük km li araçlarada ona göre fiyat istiyorlar.Denildiği üzere bakımları zamanında yapılmış ise km yi sorun etmeyin kaldı ki alırken motoru zaten göstermişsinizdir.Dediğiniz parça bendede aynı.Eğer fiyat konusunda bilgi edinir iseniz lütfen paylaşın.

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Aramıza hoşgeldin Ayhan, aracın hayırlı olsun, kazasız belasız sorunsuz binmen dileğiyle. Keyifli forumlar.

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Alıntı ayhan0367 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım siyah gp aldım 2007 model 100.000km acaba km sıkıntı olurmu birde bişey sormak istiyorum ön camın altındaki sanırım sensör onu tutan kapağın tırnağı kırılmış sol taraftan çıkıyor yerinden o parca değişiyormu pahalımıdır caba..
    Hayırlı olsun arkadaşım.

Benim de 2007 model 101binde aracım aldığımda 102bin olmak üzereydi şimdilerde 103bin oldu. Aracın eğer düzenli bakımları yapılmış hor kullanılmamış ise hiç düşünme km değerini Üstelik dynamic modelide dolu bir modldir ben active modelini 17bine almıştım. Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim...
    Artık Fiorinolu

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Bakımlı bir motorun ömrü en az 500 bin km dir. Ama dikkat, bakımlı olması şartı var. Aracın geçmişi ile ilgili bilgi ediniyosan 2.ele güvenebilirsin. Ama en ufak bir soru işareti varsa girilmemeli böyle alım satım işine...Bu sebeple 100bin km cok uygun...Ama genel teammül bu yönde oldugundan dolayı bu km ler yüksek denebiliyor. Misal ; bir hondanın toyotanın motoru 300 bin km de de olsa alınır. Opeller ve genel olarak alman grubu ülkemiz kosullarında cabuk dökülüyor. Yedek parçası en pahalı gruplardan biridir alman arabaları. Demekki yerli gruptan araçlar daha cazip, temiz ve bakımlı bir fiat, yenilenen teknoloji ile cok konforlu ve yedek parçası ucuz bir otomobil...Sorunsuz olarak görüyorum fiatı...Daha önce opel, honda, reno kullandım...İçlerinde en pahalı parçası olan opel idi...Honda yakıt tüketimi dısında beni üzmedi, reno ise konforu ii olmayan bir araba idi, bana göre tabi...Hepsini fiyat donanım olarak kıyasladıgınız zaman fiat benim icin öne cıkıyor...
    Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)

Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hakan çebi
    agresif gogo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 HF 611
    Edilen teşekkür: 26

aramıza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun.

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

Hoşgeldiniz.
    Aracın km den geçmiş çok daha önemli. Bakımları zamanında yapıldıysa hiç sorun çıkarmadan hizmet eder.
    Keyifli ve aktif forumlar.

Burak G
    BuRaK-BG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG
    Edilen teşekkür: 385

hoşgeldiniiz.aracınız hayırlı olsun. Kazasız sürüşler, keyifli ve aktif forumlar dilerim.

murat sargın
    murti82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Bence en önemlisi alınan yakıttır, hep eurodizel yakıt alındıysa problem olmaz arabada. Zaten sevisler ağlıyor yeni arabalar arıza yapmıyor diye.
    100.000km multijet için çok düşüktür rahatlıkla alabilirsin. İstanbulda özellikle albea taksilere binip, sor kaç binde? motor açıldı mı? turbo değişti mi? enjektörler değişti mi? diye. 800.000km yapan taksiciler var, turboyu 500.000lerde değiştiriyorlar. Zaten dizelde en pahalı parçalar turbo, pompa, enjektör sistemi. Arabanın bakımları ihmal edilmediyse, kullanırken orasından burasından ses gelmiyorsa alınabilir. Km düşüren gerizekağlı galericileri bozmak için servislerde motor ve şase numarasıyla, önceki servis işlemlerinin çıktısını alabilirsin. Ayrıca serviste arabanın odometresine baktırabilirsin gerçek km'si kaçmış diye. Galericiler sadece dijital ekrandaki yazıyı değiştiriyorlar ve yapmayan galerici yok gibi.
    Araban hasarlıysa ve hasarı yetkili serviste giderildiyse çok iyi. Çünkü oksijen kaynağı kullanılmıyor. Şese çektirme aparatlarıyla araba tam çizgisine tekrar sokulabiliyor. Ayrıca arabanın hasarlı olup olmadığını turcellden mesaj atarak öğrenebilirsin, bu alttaki sayfayı okumanı tavsiye ederim.
    https://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63

Bu arada araban hayırlı olsun, kazasız, belasız güle güle kullan.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı murti82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en önemlisi alınan yakıttır, hep eurodizel yakıt alındıysa problem olmaz arabada. Zaten sevisler ağlıyor yeni arabalar arıza yapmıyor diye.
    100.000km multijet için çok düşüktür rahatlıkla alabilirsin. İstanbulda özellikle albea taksilere binip, sor kaç binde? motor açıldı mı? turbo değişti mi? enjektörler değişti mi? diye. 800.000km yapan taksiciler var, turboyu 500.000lerde değiştiriyorlar. Zaten dizelde en pahalı parçalar turbo, pompa, enjektör sistemi. Arabanın bakımları ihmal edilmediyse, kullanırken orasından burasından ses gelmiyorsa alınabilir. Km düşüren gerizekağlı galericileri bozmak için servislerde motor ve şase numarasıyla, önceki servis işlemlerinin çıktısını alabilirsin. Ayrıca serviste arabanın odometresine baktırabilirsin gerçek km'si kaçmış diye. Galericiler sadece dijital ekrandaki yazıyı değiştiriyorlar ve yapmayan galerici yok gibi.
    Araban hasarlıysa ve hasarı yetkili serviste giderildiyse çok iyi. Çünkü oksijen kaynağı kullanılmıyor. Şese çektirme aparatlarıyla araba tam çizgisine tekrar sokulabiliyor. Ayrıca arabanın hasarlı olup olmadığını turcellden mesaj atarak öğrenebilirsin, bu alttaki sayfayı okumanı tavsiye ederim.
    https://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63

Bu arada araban hayırlı olsun, kazasız, belasız güle güle kullan.

kimmiş bu bir turboyla 500 bin bir motorla 800 bin yapan taksici çok merak ettim
    her duyduğunuza ve her anlatılana inanmayın arkadaşlar

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

merhaba foruma hoşgeldiniz bende yeni aldım 48.000 km 2008 model active 1.3 multijet 19.800 aldım sizinkide uygun bence

murat sargın
    murti82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu bir turboyla 500 bin bir motorla 800 bin yapan taksici çok merak ettim
    her duyduğunuza ve her anlatılana inanmayın arkadaşlar
    birden çok defa duyduğum için inandım. abartı payı illa ki vardır. ama bindiğim taksinin kmsine bakarım. 500.000km civarı 2-3 albea'ya bindim. Motor rektifiye edilmiş olsa bile canavar gibi çalışıyordu. Hiçbir değişik ses, titreşim, performansta düşüklük vs hissetmedim. bir de renault veya dacia lara bindim 300.000km de rölantide yayık makinası gibi sallanıyo.

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

albeanın hiç motor yapılmamıs 650.000 km olanını gördüm inanmamakta sersiniz dizel aldım neden fiat motoru nedeniyle bu güne kadar reno kullandım dizelini kimse tavsiye etmiyor ben benzinli kullanıdım hep

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafer yılmaz
    zyilmaz90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    34 EY 2476
    Edilen teşekkür: 71

Ayhan Abi Aracınız Dynamic mi Active mi. Active ise Fiyat Normal Hatta Daha Düşüğünü Bile Bulabilirdiniz. Ama Dynamic İse Cok iyi Hayırlı Olsun

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Alıntı zyilmaz90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayhan Abi Aracınız Dynamic mi Active mi. Active ise Fiyat Normal Hatta Daha Düşüğünü Bile Bulabilirdiniz. Ama Dynamic İse Cok iyi Hayırlı Olsun
    O iş arabasına göre değişir. Benim 2008 MJ Active aracıma 22.000 tl verdiler vermedim.

Ahmet Yazgan
    acy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 18

aramıza hoş geldin benim araçda da vardı tırnak kırılması ki alalı 1 ay daha olmamıştı garantiden komple değiştirdiler böle bi konuda forumda bulunmak ta yanlış hatırlamıyorsam araştırabilirsin yerinde olsam hemen uzatılmış garanti yaptırır oluyorsa tabii garantiden değiştirirdim.

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Hayırlı olsun güle güle kullanın..