ayhan öncelikle aramıza hoşgeldin
aracın hayırlı olsun eğer bakımları zamanında yapılmış hor kullanılmamış bşr araç ise
sorunsuz binersin
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım siyah gp aldım 2007 model 100.000km acaba km sıkıntı olurmu birde bişey sormak istiyorum ön camın altındaki sanırım sensör onu tutan kapağın tırnağı kırılmış sol taraftan çıkıyor yerinden o parca değişiyormu pahalımıdır caba..
ayhan öncelikle aramıza hoşgeldin
aracın hayırlı olsun eğer bakımları zamanında yapılmış hor kullanılmamış bşr araç ise
sorunsuz binersin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hosgeldin, soylemis oldugun parca serviste degistirilebilir. Bu arada bakimlari yapilmissa sorunsuz binersin...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Hoşgeldin Ayhan, aracın hayırlı olsun,
Dizel için 100000km çok değil.Umarım bakımları yapılmış sorunsuz bir araçtır.
O gizemli sensörtek başına değişebiliyor sanırım, servise danışmak gerekli,
Keyifli forumlar...
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.100.000 km 2007 model bir araç için çok görünsede düşük km li dizel araç bulmak artık oldukça zor.Kaldı ki düşük km li araçlarada ona göre fiyat istiyorlar.Denildiği üzere bakımları zamanında yapılmış ise km yi sorun etmeyin kaldı ki alırken motoru zaten göstermişsinizdir.Dediğiniz parça bendede aynı.Eğer fiyat konusunda bilgi edinir iseniz lütfen paylaşın.
Aramıza hoşgeldin Ayhan, aracın hayırlı olsun, kazasız belasız sorunsuz binmen dileğiyle. Keyifli forumlar.
Hayırlı olsun arkadaşım.
Benim de 2007 model 101binde aracım aldığımda 102bin olmak üzereydi şimdilerde 103bin oldu. Aracın eğer düzenli bakımları yapılmış hor kullanılmamış ise hiç düşünme km değeriniÜstelik dynamic modelide dolu bir modldir ben active modelini 17bine almıştım. Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim...
Artık Fiorinolu
Bakımlı bir motorun ömrü en az 500 bin km dir. Ama dikkat, bakımlı olması şartı var. Aracın geçmişi ile ilgili bilgi ediniyosan 2.ele güvenebilirsin. Ama en ufak bir soru işareti varsa girilmemeli böyle alım satım işine...Bu sebeple 100bin km cok uygun...Ama genel teammül bu yönde oldugundan dolayı bu km ler yüksek denebiliyor. Misal ; bir hondanın toyotanın motoru 300 bin km de de olsa alınır. Opeller ve genel olarak alman grubu ülkemiz kosullarında cabuk dökülüyor. Yedek parçası en pahalı gruplardan biridir alman arabaları. Demekki yerli gruptan araçlar daha cazip, temiz ve bakımlı bir fiat, yenilenen teknoloji ile cok konforlu ve yedek parçası ucuz bir otomobil...Sorunsuz olarak görüyorum fiatı...Daha önce opel, honda, reno kullandım...İçlerinde en pahalı parçası olan opel idi...Honda yakıt tüketimi dısında beni üzmedi, reno ise konforu ii olmayan bir araba idi, bana göre tabi...Hepsini fiyat donanım olarak kıyasladıgınız zaman fiat benim icin öne cıkıyor...
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
aramıza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz.
Aracın km den geçmiş çok daha önemli. Bakımları zamanında yapıldıysa hiç sorun çıkarmadan hizmet eder.
Keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldiniiz.aracınız hayırlı olsun. Kazasız sürüşler, keyifli ve aktif forumlar dilerim.
Bence en önemlisi alınan yakıttır, hep eurodizel yakıt alındıysa problem olmaz arabada. Zaten sevisler ağlıyor yeni arabalar arıza yapmıyor diye.
100.000km multijet için çok düşüktür rahatlıkla alabilirsin. İstanbulda özellikle albea taksilere binip, sor kaç binde? motor açıldı mı? turbo değişti mi? enjektörler değişti mi? diye. 800.000km yapan taksiciler var, turboyu 500.000lerde değiştiriyorlar. Zaten dizelde en pahalı parçalar turbo, pompa, enjektör sistemi. Arabanın bakımları ihmal edilmediyse, kullanırken orasından burasından ses gelmiyorsa alınabilir. Km düşüren gerizekağlı galericileri bozmak için servislerde motor ve şase numarasıyla, önceki servis işlemlerinin çıktısını alabilirsin. Ayrıca serviste arabanın odometresine baktırabilirsin gerçek km'si kaçmış diye. Galericiler sadece dijital ekrandaki yazıyı değiştiriyorlar ve yapmayan galerici yok gibi.
Araban hasarlıysa ve hasarı yetkili serviste giderildiyse çok iyi. Çünkü oksijen kaynağı kullanılmıyor. Şese çektirme aparatlarıyla araba tam çizgisine tekrar sokulabiliyor. Ayrıca arabanın hasarlı olup olmadığını turcellden mesaj atarak öğrenebilirsin, bu alttaki sayfayı okumanı tavsiye ederim.
https://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63
Bu arada araban hayırlı olsun, kazasız, belasız güle güle kullan.
merhaba foruma hoşgeldiniz bende yeni aldım 48.000 km 2008 model active 1.3 multijet 19.800 aldım sizinkide uygun bence
birden çok defa duyduğum için inandım. abartı payı illa ki vardır. ama bindiğim taksinin kmsine bakarım. 500.000km civarı 2-3 albea'ya bindim. Motor rektifiye edilmiş olsa bile canavar gibi çalışıyordu. Hiçbir değişik ses, titreşim, performansta düşüklük vs hissetmedim. bir de renault veya dacia lara bindim 300.000km de rölantide yayık makinası gibi sallanıyo.
albeanın hiç motor yapılmamıs 650.000 km olanını gördüm inanmamakta sersiniz dizel aldım neden fiat motoru nedeniyle bu güne kadar reno kullandım dizelini kimse tavsiye etmiyor ben benzinli kullanıdım hep
Ayhan Abi Aracınız Dynamic mi Active mi. Active ise Fiyat Normal Hatta Daha Düşüğünü Bile Bulabilirdiniz. Ama Dynamic İse Cok iyiHayırlı Olsun
aramıza hoş geldin benim araçda da vardı tırnak kırılması ki alalı 1 ay daha olmamıştı garantiden komple değiştirdiler böle bi konuda forumda bulunmak ta yanlış hatırlamıyorsam araştırabilirsin yerinde olsam hemen uzatılmış garanti yaptırır oluyorsa tabii garantiden değiştirirdim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri