merhaba; hoşgeldin izmirden bi kırmızı daha ne güzel ayrıca aynı okuldan mezunuz.
bende bi süre 18" jantları yaysız kullandım. ve sanki 16" gibi görünüyordu sonunda 5cm eibach yayları bu hafta sonu taktımda; araba kendine geldi. sizlerede tavsiye ederim. 1. sanayi egeturbodan 350 ytl ye 5cm sportline eibach yay aldım 50 ytl ye 2. sanayide taktırdım 400 liraya mal oldu.
50 lira yay montajı için gayet uygun bir fiyat 18'ler ile direksiyonu sonuna kadar tam tur yaptığında sürtme oluyormu, 77 hp fire'a 18 jant tebrik ediyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri