merhaba; hoşgeldin izmirden bi kırmızı daha ne güzel ayrıca aynı okuldan mezunuz.
bende bi süre 18" jantları yaysız kullandım. ve sanki 16" gibi görünüyordu sonunda 5cm eibach yayları bu hafta sonu taktımda; araba kendine geldi. sizlerede tavsiye ederim. 1. sanayi egeturbodan 350 ytl ye 5cm sportline eibach yay aldım 50 ytl ye 2. sanayide taktırdım 400 liraya mal oldu.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
sürtme hiç olmadı sanırım jantı ofsetli olup olmamasıyla alakalı. 50 lira benim içinde iyi oldu 2 sanayide elektrikçi ustam ayarladı onun yakın dostuymuş.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
evet ilk fırsatta pasta cila işini halletcem dayı bu işle ugrasıo zaten ata sanayide onun yanına bırakcam ama bitürlü zaman bulamıom iş dolayısıyla![]()
5cm yay bna biraz fazla gelir gibi gelio cok cokta yere yakın fazla hosuma gitmio 3lük yeterli olcak bana sanırım
vedatın aracı ben gördüm geçenlerde 10 numara yol alıyodu valla bu bostanlı migrosun ön yolundan metronun oraya kadar gelen yoldan öncel marketin önünden geçen yolda oturuyorum ben ordan geçtin valla maşşallah güneştede kromlar fenaydı yani asıl ben şu yan direğe 3 lü devir saati bakıyorum 3 gündür tam oturan bi devir saati bulamadım şimdi şu jvs lere bakıcam onlar biraz oturuyomuş bakalım yrn 3.sanayiye bakıcam bi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri