Un kapanında caddede surların dibinde araçların alttan geçtiği bir nokta var. O alt geçitte bir sürü bisikletçi vardır. İstediğiniz tür bisikleti bulabilirsiniz.
Un kapanında caddede surların dibinde araçların alttan geçtiği bir nokta var. O alt geçitte bir sürü bisikletçi vardır. İstediğiniz tür bisikleti bulabilirsiniz.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Nacizane tavsiyem Decathlon'daki bisikletlere para vermeyin, azıcık daha biriktirin iyisini alın. Aradaki maddi fark söz gelimi 2 kat ise, kalite farkı 5 kat olur. Geçenlerde katlanır modelini incelemek için gittim de, kullanılan parçaları ve işçiliği pek gözüm tutmadı.
Trek, Giant, Scott, Sedona gibi markaları alamıyorsanız Kron'a da bakabilirsiniz, gayet kaliteli modelleri var.
Bu arada katlanır bisikletleri toplu taşıma araçlarına sokabilirsiniz diye tahmin ediyorum zira söylendiği gibi katlandığında sırt çantasından hallice oluyorlar. Hatta taşıma çantasını da alırsanız kimse anlamaz. Koca koca valizlerle hatta çuvallarla biniyor insanlar araçlara![]()
daha önce kiralanan bisikletler var truzimde kadrosu para eden bisikletler profesyonel bisiklet kullanıcısıyım ben bulundugum yerde bi vatandaş var bisiklet kiralama işi yapan yeni model bisiklet alacagından kiraya verdiği bisikletleri satıyor görüşebilirim isterseniz.. Bendede 2 tane bisiklet var satılık ama fiyatlar tuzlu gelebilir. facebook'dan 2.el bisiklet + bisikletforum.com 2.el bölümüne bakabilirsiniz.
bisikletlerimden birisi
KRON XC500 2012 sıfır kadar temiz ve bakımlı 700 TL diğeri
fOCUS WHİSTLER 2012 1.550 TL
Salcano, Bisan ve Bianchi markette satılan bisikletlerden iyi tabii ki ama ben olsam yine de 2. hatta 3.-4. el bile olsa iyi bir marka alırdım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri