ucuz bisiklet çabuk dağılır... ben salcano kullanıyorum... yazın işe bisikletle gidip geliyorum... yaz kış çarşıya kesinlikle bisikletle giderim... 600 tl ye almıştım.... bu sene aynısı 790 tl...
ucuz bisiklet çabuk dağılır... ben salcano kullanıyorum... yazın işe bisikletle gidip geliyorum... yaz kış çarşıya kesinlikle bisikletle giderim... 600 tl ye almıştım.... bu sene aynısı 790 tl...
Eskişehirde kullanılacak en güzel taşıt bence. Araba kullanmak resmen işkence eskişehirde. Atatürk Caddesinin akşam 5 trafiği > İstanbul trafiği desek yanlış olmaz değil mi Eser Abi?
Bisiklet konusuna gelince. Sakın ola ucuzuna kaçmayın. Ben Cenix diye *****sonik bi marka almıştım 3 ay geçmeden dağıldı. Adam edeyim diye cenix bisiklet parası daha yatırdım gene adam olmadı. En sonunda BİSAN Citrox aldım ben alalı çok oldu gerçi ama harika bir bisikletti. Bianchi almak için yola çıkmıştım bisikletçi gerek yok dedi bu model Bianchilere kafa tutar dedi aldım ben de çok sağlam bir bisiklet çıktı. Şimdiye kadar sadece 1 kez jantları değiştirdim o da kronikmiş sürekli iç lastiği patlatıyordu. Cenix'in frenler değişmişti (komple) vites kolu elimde kalmıştı o değişmiştiVites dişlisi, vites attırıcısı, pedal kolu... Değişmeyeni yoktu
Satsam öyle satacaktım değişmeyeni yok diye
Yani marka olarak Bianchi(bazı modelleri her modeli değil), Salcano, Bisan iyidir. Gidip sakın ola ucuz market bisikletlerinden almayın. Pişmanlıktan başka bişi değil.
Artık pek bisiklete binme şansım olmuyor anca eskişehire gittiğimde ayda yılda bir. Özlemedim desem yalan olur![]()
Konu byspayn tarafından (15/04/2013 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri