ya arkadaşlar dün izledim fatih altaylıda bugün tekrarını izledim. şimdi de kısa kısa yayınladı onu da izledim. acıdım sanki mehmet ali aydınlara. adam fb yöneticisi, fenerbahçe voleybol takımı baş sponsoru (acıbadem)... yani sonuçta fanatik fenerbahçeli... adam bir şekilde kurtarmaya çalıştı bir şekilde uğraştı ki bence hala uğraşıyor en az hasarla kurtarmaya.

şimdi gs başkanı çıksa dese ki (ya da ben desem) İYİDE BJK AVRUPA LİGİNDE, TS ŞAMP LİGİNDE OYNAYACAK. YA YARIN BUNLAR KÜME DÜŞERSE NE OLACAK? herkes özellikle bjk ve ts taraftarı kızacak. Ama gel gelelim bu klüpler orada oynarlarken böyle bir ceza gelirse en az 8 sene avrupadan men yetkisi var UEFA nın. Kimse bunları görmüyor.

ister inanın ister inanmayın 4 senedir evliyim eşimle hep maçlar yüzünden tartışırız fanatik galatasaraylıyım ama TFF VE ezeli rakip ebedi dostumuz FENERBAHÇENİN bukadar yıpratılmasına bu kadar muallakta bırakılmasına karşıyım.

ve evet feneresyon başkanı dedim ben de ama 2-3 sene sonra bugün şamp. ligine gitmediği için FENERBAHÇE bu başkana dua edeBİLİR.