burak kardeşim sana kızmayayım diyorum ama zorluyorsun yeter artık bu sonradan olma bjk fanatikliğn kabak tadı verdi ben gsliyi ama dün akşam bjk yenince havalara zıpladım sen kalkmışsın allahın yunanını yenince sana göre satılmış bir penaltıyla gocunuyorsun ne bu şimdi sana veya türkiyeye çok sevdiğin beşiktaşına zararımı oldu bu galibiyetin yoksa sen dandik yunan takımınıdamı tutuyorsun daha düne kadar hakem marsilyada portoda biiz yaktı diyince ben veya başkası bir laf ettimi aksine savundum bjk nın istanbulda rpool a attığı o komik gole kimse aşşalıyıcı yorum yaptımiki sen bunları yazıyorsun sürekli anlattığın çarşı grubuyla kaç maç izledin eminim ben senden çok maç izlemişimdir beşiktaşlılık senin yaptığın gibiyse valla bjk işi zor ne var şimdi anlamdım sürekli aynı psikolojiyle satılmış alınmış yahu bu kadar komik olma cimbomun okadar gücü varsa porto maçını bjk için bağlasın isterim nede olsa cimbomu avrupa bjkdan iyi tanır kaldıkı bjk omaçı alırsa ki en az senin kadar istiyorum büyük iş başarır ama çok fazla şansa ihtiyacı var ve dünkü futbolla zor şunuda yazayım bjk burdan çıkarsa cimbomun aldığı uefadan daha önemli iş yapar yazmışsın allah aşkına komik olma çoks evdiğin takımınında hedeflerini bu kadar küçültme altı üstü 2.tur bjk ve diğerleri daha iyilerine layık ama sen ve senin gibiler adamı fanatik yapar içimizdeki yunanlılar