ama bahsettiğin ülkelerin insanları TÜRK değildir,TÜRK olma şerefine sahip olamamış,milli beraberlikten yoksun milletlerdir..
Saygılarımla..
Bütün dünyada bole ki bu olaylar niye size degisik geldi anlamadım.. Hic bir taraftar Avrupa maclarında ezeli rakiplerinin kazanmasını istemez.. Romalılar lazio yu tutmaz , milanlılar interi tutmaz , panathinakos lular olimpiakosu tutmaz bu cark tüm dünyada bole işler...
son ...mesajım
Konu ZaMBroTTa_1903 tarafından (30/11/2007 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
ama bahsettiğin ülkelerin insanları TÜRK değildir,TÜRK olma şerefine sahip olamamış,milli beraberlikten yoksun milletlerdir..
Saygılarımla..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bana bak birader saçmalama ne alakası var o saydıklarının hepsi sınıf mezhep hatta din tabanlı rekabettir milan ve inter soylu işçi davsı rangers celtic mezhep barcelona madrid ayrılıkçı boca river zengin fakir roma lazıo ise lazıoluların asırı sağ yani faşist olmasındandır senin bjk cimbomun veya fenerin bu kalıplardan hangisine giriyor birşey yazarken sallama bizim takımlarımızıda zengin fakir müslim gayri müslim işçi patron yani herkes tutar bu nasıl bir futbol bilgisi ben müslüman bir türküm futbollada olsa bir gavuru alaşağı etmek benim için bir mutluluktur bu ister fb ister bjk isterse ksk olsun benim öyle cahil komplekslerim yok madem öyle niye hermaça çıkarken takımlarımız tüm türkiyeden destek istiyor yukarıda saydığım takımlar sadec taraftarından destek ister son bir örnek son dünya şampiyonu italya futbolcuları daha doğru düzgün marşlarını bilmezken bizim aurelıo hamit halil gibi dışarı menşeili topçularımız çatır çatır marş okudu bizi biz yapan budur boş fanatiklik ve grupçulukla bu işler olmaz sen sevinmeye devam et bjk fb cimbom senin gibilere kalmaz düşüncelerin çok sakıncalı
ortalığı karıştırıp kaçma bak güzel güzel yazışıyoruz sorulara cvp verseydin bari bende sizin topice girip ortalığı karıştırıcam madem öyle
Her sorunuza gayet guzel cevap verdim benim futbol bilgimle kapısacak insan dunyada cok azdır...Ben bu aksam hakeme cok güldüm , normal bi galibiyet alsanız yemin ederim agzımı acmazdım...
Sizleri forzabesiktas.com da ki büyük temsilciler projesine üye olmaya davet ediyorum dostlugumuz icin yeter artık yıllardır cok canımız yandı hakemlerden...
Konu ZaMBroTTa_1903 tarafından (30/11/2007 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.
ne cvbı verdin gs kaznmasının sana ne zararı var niye gülüyorsun hakeme kötümü türk takımı kazandı senin bilgin kadar en azbizde biliriz bunu burda yazmayalım istersen bilgin olsa diğer takımlarla türk takımlarını gereksiz bir şekilde karşılaştımasaydın bak işte her lafın sözün kapışmak atışmak ne gerk var gs fb bjk hangi gruba giriyor bir ikincisi avrupada bir türk takımı lehine yapılan hata seni niye bukadar kastı lütfen cvp konsy monsy boş işler herkes yerini bilecek
burak bi girdiin takım konusunu da karıştırma...
çarşı herşeye karşıyı fazla benimsemişsin arada bi kendine bile karşı oluyosun...
çarşı burak gibilerede karşı
20 milyon Besiktas taraftarına sorsan yemin ederim en az 17-18 milyonu gs ve fb yi avrupada tutmuyorum der yaw , geri kalanları......bilmiyorum
al bir geyik daha 20 milyon bjk 25 milyon fb zaten bu ülkenin nufusu yani çoluk çocu takım tutmayalarıda hesapla 50 milyon geriside atletico mardin demi ya birader bu işleri bırak bu ülkenin 2 lokomotifi vardır biri fener diğeri gs sen koyunmusunki çoğunluk öyle diye onların peşine gidiyorsun benim konuştuğum pek çok fb bjk dostum var senin gibi uzaktan çarşılı değil özbe öz göbekten çarşılı onlar bile sevindi sen üzüldün
Gir bak forzabesiktas.com da ve carsiforum.com da neler yazıolar fb ve gsye aklın durur , yapmayın cocuklar onlarda turk kulubu filan diyorum ama dinletemiyorum , ben saygın bir Besiktas taraftarıyım![]()
Konu ZaMBroTTa_1903 tarafından (30/11/2007 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.
valla burak normalde ağzımı pek açmam bu konularda ama gerekli cevabı ertan abi vermiş...
boşa da yemin etmişin...
hane bi laf vardır da dua ve gökten yağanlarla alakalı ortamı hiç geresim yok ondan söylemiyorum...
çewremde kaç bjk li varsa avrupadaki her başarısı için her takımı tebrik eden...
buna sadece fb ve gs yi katmıyorum inş. kayseri spor ii işler çıkartır da büyüklere örnek olur dieni de mevcut...
edit: yeni gördüm bi de saygın demişsin gözünü seweyim yapma ya saygınlık içinde bulunduun davranışların hangisinde??
burak kardeşim kimin nerde ne yazdığı bizi ilgilendirmez tabelada yazar en güzel sonuçlar ayrıca allah senden razı olsun bizi savunduğun içinde sen bence avukatlığını yapma galatasarayın senin avukatlığına ihtiyacı yok bırak isteyen istediğini yazsın kötü söz sahibine aittir,ve unutma,BİRİLERİ ARKANDAN BİRŞEYLER SÖYLÜYORSA,MUTLAKA ONLARIN YAPAMADIĞI BİR İŞİ BAŞARMIŞSIN DEMEKTİR!!
Konu SteinGP tarafından (30/11/2007 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
eee işte o forumda senin gibiler var saygınlık oraya yazılan msjlara verilen rütbeyse seni kandırmışlar seen ve senin gibler ne diyim size akıl sır ermez
kalıbımı basarım orda gs fb ve diğerlerine sövenlerin başında sen varsındır haa sanki fb ve gs sitelerindede var yokmu ama genelleme yapmam kısa bir süre önce abimizin biri bu topice fb ile ilgili videolar koydu ilk tepkiyi ben verdim ve kalktı o videolar sen hala bizi kandırmaya çalış saygın maygın üstte yazdıklarını unutmadan yaz yazacaklarını
Cok seviyeli bir tartısma oldu herkese tesekkurler...Spor, dostluk ,barıs ve kardesliktir...
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı , alayınız gelse yıkamaz şanlı Besiktaşı....
yaa sen harbiden paronayaksın gs topicine girip sallayan sensin sonrada bjk kimse yıkamaz de hizipçilik yapma zaten sizden sıra gelmez yıkmaya seviyeyi düşürdün ondan sonra işi geyiğe vurdun valla bravo
sanırım alkollüsün sen kardeşim..GELİP GİDİP GALATASARAY TOPİCİNDE İLERİ GERİ KONUŞUP İNSANLARIN SİNİRİNİ KALDIRDIKTAN SONRA ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞI DEMİŞSİN..ALAYIMIZ DEĞİL KENDİ KENDİNİZ YIKARSINIZ BU KAFAYLA GİDERSENİZ..KİMSENİN SENİNLE DERDİ YOK CANIM KARDEŞİM SENİNDE KİMSEYLE DERDİN OLMASIN..SEVMİYORSAN GALATASARAYI GİT SEVİYELİ FORUMLARINA YAZ NE İSTERSEN..AMA GELİPTE BÖYLE KONUSU FUTBOL OLMAYAN Bİ FORUMDA İNSANLARI TAHRİK EDİCİ,İĞNELEYİCİ ŞEYLER YAZARSAN KİMSEDEN KENDİNE SEVİYE VE ANLAYIŞ BEKLEME DERİM BEN..BEN KOYU BİR GALATASARAY TARAFTARI OLARAK FENERBAHÇEYİDE BEŞİKTAŞIDA SEVMEM AMA Bİ AVRUPA MAÇINDA İKİSİNİDE DESTEKLERİM..SEN DESTEKLEMEZSİN O AYRI..AMA LÜTFEN BÖYLE ŞEYLER YAZMA ABİ BURAYA..BENİ ANLADIĞINI UMUT EDİYORUM..İYİ GECELER....
Muhammad Ali Clay
can ağzına sağlık zaten kendini çarşılı ve bjk lı sanıp abuk subuk msj yazn türkler kazanınca üzülen bir şahıs topici cılk etti
Beyler kendinize gelin sabahtan beri üstüme gelen sizsiniz, hakeme laf attık diye sarhos ve paranoyak olduk , beni cıldırtmayın silkelenin ve kendinize gelin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri