herkeslere ii günler... :)
673
Printable View
herkeslere ii günler... :)
673
aksam BJK ye basarılar......674
inş. güzel maç olur inş. 3 puanla dönerler...
675
altıyüz yetmiş altı
677
alkışlayın ulen ....ler... !!!
679
YıLLArdıR BiZ SeniN EsiRiN OLduK...!!!
681
FEneRbahÇEm Sen BiZiM HERŞEYİMİZSİN...!!!
683
684
Sarı
ALTIYÜZ SEKSEN ALTI
687...en buyuk TURKIYE....
688 HERTÜRK ASKER DOĞAR
689
690
691
Her nekadar Beşiktaş Jimnastik Kulübünü sevmesemde akşamki aldığı galibiyetle Türkiyenin hanesine + bir puan yazdırdığı için kutlamak lazım, g.s de bu akşam en azından beraberlik koparırsa Türkiye adına iyi sonuç olur.
---- 692 ----
evet gercekten bjk yi kutluyoruz ve dun aksam bızde cok sevındık..ama bır gercek varkı su ıcımızdekı cekısmeler olmasa bırde mesela FENERLİ olarak TÜRK takımı kazansın ıstıorum sonra bjk lilker diıorkı sız gıtıınız avrupaya 0 cektınız ıste bız boyleyız soyleyız..
onun ıcın bılmıorum aslında...tutmalımı tutmamalımı?!693
valla doğru diyorsun Umut, geçen İnter maçını ismi lazım değil bir takımın taraftarı arkadaşla seyrediyoruz adam İnterin her atağında hop oturup hop kalkıyor, Fener gol yesin diye dua edyor yahu, ama gol yiyince bir somurttuki anlatamam sesi soluğu çıkmadı şimdi bu adama ben ne diyim ki böyle durumlar olunca insan istemez dediğin gibi avrupa arenasında onları destekleyip desteklememek arasında gidip geliyor... Bizim takımlarımız her yıl avrupada kupalar alıp finaller oynamuyorki böyle bir lüksümüz olsun ha olurda futbolumuz ilerler gerçekten avrupada ses getiren bir ligimiz olur, rekabet artar o zaman hiç birini zerre kadar desteklemem ama şimdi bütün takımlarımızın başarısı birbirine bağlı
Özeleştiri yapmak gerekirse aynı durum biz Fenerliler içinde geçerli...
--- 694 ---
e zaten kendi kamburumuzu da görmeliyiz her zamn... :)
bugüne kadar her yurt dışı maçına hangi takım olduğu fark etmez milli maçmış gibi baktım... :)
695
evet abi eski tezahüratlar bile başka bi güzeldi, şimdi bırak stadı evde bile ailecek rahat maç seyredilmiyor, çoğu zaman sesi kısmak zorunda kalıyoruz ki birde stadda olduğunu düşünsene :S inşallah zamanla değişicek bu, Fenerbahçe her konuda öncü olduğu gibi bu küfür ve şiddeti bitirmedede öncü olucak bizim stadımızda eskiye nazaran küfürlü tezahüratta baya bir azalma var inşallah bu küfür ve şiddet içeren seyirci profili değişirde ailemizi de alıp rahat rahat maçlara gideriz ama yakın bir zamanda sonumuzu pek iyi görmüyorum açıkçası nedenide baştaki bu idareciler...
---- 697 ----
****698****biz gene bizce dogru bıldıgımızı TÜRK takımlarını destekliyelim..fb bjk gs fark etmeden..ama kendını bılmezler gene konussun....ayıp onlarda kalsın...bu aksam her TÜRK gibi gs nin yanındayız(hepimiz gs liyiz desemmi acaba:))basarılar gs....
699
tabi ki hepimiz gs li deiliz ama gs yi destekleriz bu akşam... :)
700
arkadaşlar bu arada sadece sayı yazıp post atmayalım... :)
702
maçı izleyemiyorum ama izlemek de lazım... :)
703
gs ye sewindim de fb nin durumu haliyle hoşa gitcek bi durum deil...
705
şimdi bu posttan sonra iki durum da hoş deil dicem yapcak bişi yok...
707
708
Basket takımında son dönemde büyük düşüş var, ilk çeyrekteki 20 sayılık fark bizi bitirdi, birde Eurolig maçına seyircinin ilgi göstermemesi bana tuhaf geldi sanki biraz tepki var gibi bence bunun sebebi taraftarlar tarafından Tanjeviçin sevilmemesi seneler sonra takımı şampiyon yapan Aydın Örs gibi kariyerli ve yürekten Fenerli olan bir hocanın gönderilip milli takımda hiç bir başarısı olmayan Tanjeviçin getirilmesi yönetimin büyük hatası, o yüzden açıkçası ben bu yıl takımdan umutlu değilim belki Türkiyede bir şekilde başarılı olunabilir, en azından Finale çıkabiliriz ancak Euroligde işimiz çok ama çok zor grubumuzda çok güçlü takımlar var.
--- 710 ---
bakalım bu sene ben şampiyonlar liginde ne sonuçlar alıcaz onu merak ediyorum inş. finallere çıkarız... :)
711
712
yusuf abi boş post atma lütfen hal hatır yaz slogan yaz bişiler yaz sonra zaten hızlı gidiyoruz boş postlarla hızlı gidiyosunuz diolar rakipler çekemiyo... :)
713
************714***************
-------------------715------------------
neyse artık ben bişi demiyorum... :)
716
pardon görmedim şiir bile yazarım merak etme
717 olsun bizim olsun
goller kim bilmiyorum artık farklı galibiyet zamnı geldi de geçio bile... :)
:toot0000: YEDİ YÜZ ON DOKUZ :toot0000:
izleriz artık kasımpaşa maçını... :)
:evet: :evet: seven hundred and twenty one :evet: :evet:
:toot0000:-----------722----------:toot0000:
geride kalmışız hızlanalım