olcak olcak
726
Printable View
olcak olcak
726
ey kahraman turk mılletı 728.....
hade baya hızlandık aynı hızla dewam... :)
729
bu vatan bizim 731
Düzgün zaten :D
733
çaktırmayın 734
aynı anda yazdık rakkamlar cakıştı
735
olsun onemlıu olan katılmak :D
736
n yapalım devam edelim ozaman tüm hızla
737
Allah suku yarabbi
737
şaka şaka 738
amin
739
maşallah yaw pc başından kalktım geri geldim coşmuşsunuz... :D
740
ara sıra coşmak lazım değilmi ama
__________741________
tabe yaw tabe lazım aman nazar değmesin... :)
742
amin amin nazar değmesin
743
böyle dewan edersek değmez zaten... :)
744
günaydın
745
günaydın arkadaşlar, gene bir maç günü buradayız, bu akşam rahat bir maç seyrediceğimizi düşünüyorum ama bu olimpiyat stadını da hiç sevemedim ben nedense :(
--- 746 ---
altı üstü bir Kasımpaşa ile oynuyucaz ama takım yinede avrupada verdiği güveni ligde vermiyor bizlere, bu özgüveni yeniden kazanmak için ligde 4-5 maç üst üste kazanmamız lazımki toparlanalım eğer böyle bir seri yakalarsak iddia ediyorum il yarıyı puan farkıyla lider bitiririz bunada inancım tam çünkü Türkiyenin en iyi kadrosu bizde.
-- 748 --
akşama rahat rahat seyredeceğiz macı
740
değmez abi değmez, eee Atilla abi geçen hafta tahmin yaptın tutturdun bu hafta kaç atarız yada yeriz ne dersin :) ben diyorumki 4-0 alırız Semih oynarsa 2 tane çakar diyorum sen ne diyosun :)
bu arada Kasımpaşanın yeni hocası, tarihe geçen 6-0 maçın kahramanı bizim Vernel Lorant olmuş onada bu gün hoş geldin demek lazım dimi ama :)
-- 742 --
lercivert
743
745 fenerrrr
rakiplerini yener
746
yuuruuuuu beeeeeee
748
şüphesiii olannn
750
Yahu nasıl sayıyorsunuz "11" sayıyı yemişsiniz.
Millet ileri götürür siz geri götürmüşsünüz...
......................761......................
atılla abıı naptınn yaaaaa :D:D:D:D
762
aaaa yanılmısım
764
öyle yada böyle kazandık Kasımpaşa hiç tahmin etmediğim kadar dirençli çıktı, özellikle forvetteki oyuncuları ilk yarı bizim Ediyle Büdüyü baya bi zorladı, ilk 15 dk.sonra fark atarız diye düşünürken defansta hiç yakışmayan hatalar yaptık gol tamda bağıra bağıra geliyorum dediği anda geldide bizimkilerin aklıda gol yedikten sonra başlarına geldi ondan sonra biraz toparlandılar, anlamıyorum ya! ne güzel ilk 13 dk.2 gol atmışsın bu gevşeklik niyeki? az daha pahalıya patlıyacaktı bu arada R.carlos yine o alışkın olduğumuz rüzgar gibi deparlarından birini yine attı ve kasti faulle durduruldu helal olsun diyorum valla, bu adamı seyretmek büyük bir zevk,
Zico bazı oyuncuları dinlendiriyor ama o 35 yaşında olmasına ve bu kadar yoğun maç trafiğine rağmen maçın hiç bir anında yorgunluk belirtisi göstermiyor maçtaki konsantrasyonunuda hiç kaybetmiyor aman nazar değmesin R.Carlos'a...
-- 766 ---
ya kasımpaşaya karşı 2-1... :S
768
valla zorda olsa 3 puanı aldık ben ona sukur edıyorum....769
Fnerbahcenın en buyuk problemı hepımızın bıldıgı gıbı rakıbı kucumsuyor ve cıddıye almıor sonucta bızım anadolu takımlarımızda kosuyor mucadele edıyor..ee bu durumda bızde zar zor beraberlıkle yetınıyoruz..daha kotusude olabılır boyle rakıplerı kucumseyeme devam edersek..771
tünaydın herkeze
773
*****774*********besıktası yenıcez kadıkoyde!
herkeslere ii günler... :)
776
iyi gunler eren kardes....cccccccccc778cccccccccccc
neden bilmem ama bugün yüzüm gülerek kalktım güzel bi gün olcak heralde... :)
779
**********780*************