/----------473---------/
Printable View
/----------473---------/
ve maç biter ve berbat bi futbolla kaybettik...
474
bu arada beyler lütfen sadece sayı olarak post atmayalım konuya... :)
inş. atilla abi fenerin sırtı yere gelmez avrupa maçlarında inş. :)
476
478...norveci norvecte yenmek? bana biraz zor geliyor...
inş. diorum abi top delikanlı olsa yuvarlak olmazdı... :D
479
Norveçi yensek bile bu milli takımda kan değişiklği şart :( fatih hocayla bu iş zor....
---- 480 ----
futbolla yalan çok ilgilenmem ama maçlar bana eskiden en azından bi çekişme tadı verirdi onu da vermiyo artık...
481
anlamadıgım bırsey var mac neden sukru saracoglunda oynanmadıda alı samıyen gıbı hem sayı olarak hem atmosfer olarak kotu bır sahada oynandı anmalıorum..hee daha sonra ogrendıkkı sayın fatıh terım(bırsey ogrenmez bu saaten sonra bırsey ogreten kısı) alı sanıyende oynansın demıs bız orda cok zaferlere ımza attık demıs..bu kadarda olmaz yahu..ne kadar gs liymissin.bir ulusoy bırde sen sayın terım...ee artık gururlu olup ıstıfa zamanıda geldı dımı?!
***482***
483...agzina saglik umut ne kadar da dogru soyledin valla bravo...
Terim sonunu görmüş olacakki istifa seslerinin yükseleceğini bildiği ve ona göre dün akşam ufak bir uğultu olan istifa seslerini bastırmak için kendi taraftar grubunun olduğu ASY yi seçmiştir ;) Ş.Saracoğlu ve İnönü dururken Uefa'nın Şamp.Lig. maçlarının oynanmasına bile izin vermediği bir stadda maç oynatmak Federasyonun büyük bir hatasıdır.
-------- 484 --------
yaw muslum abi cok zoruma gıdıyor bu tip hareketler konu gs fb deil yani..konu TÜRKİYE MİLLİ takımı adam kalmıs kotu bır stadı tercıh edıo..ulusoy ve terım ıstıfa daha temiz bir lig icin...bırde yunanıstana yenil olcak seymı.....
buarada 485:)
evet akadaşlar terim le bu iş olmaz olamaz 486 saygılar
arkadaşlar hatalar zincirine bakın... birincisi ve gerçekten ciddi öneme sahip bir konu stad ya allah aşkına biz malta moldova filanmıyız oynadığımız stada bak kümes gibi ne bizim oyunculara bi destek oılabiliyosun nede rakibe baskı bikere oyuncu seçimindeki yalnışlar benm şahsi fikrim bi çok oyuncu bu milli takımda torpilli oynuyo...fatih terimde bir diğer konuda şahsi duygularını tamamen milli takımda uygulamakta... 487
peki sizce yeni hoca kim olabılır???
Şenol ğüneş diyorum ben ama.....488
Terim istifa eder ise ki bence etmeli, yerine gelicek hoca yerli olucaksa zaten belli başlı bir kaç hoca dışında kimsede yok onlarda Denizli, Ş. GÜneş, E.Yanal yada yeni jenerasyondan genç bir hoca Aykut Kocaman, aslında futboluna doyamadığımız Rıdvan Dilmen'de aklımdan geçmiyor değil hani ama sanırım o yorumcu olarak kalmayı tercih ediyor, onlarında dışında yabancı bir hoca gelicekse bize uygun tek bir isim var oda M.Lucescu.
-------- 490 --------
491
bence kesınlıkle TÜRK milli takımın başına yabancı bır hoca gelmemelı...yoksa kazanılan basarının bır onemı bence olmaz abıler...
bende kesinlikle yerli hoca taraftarıyım ama olursada en azından tanıdık bir isim olmasında fayda var
------- 492 ------
yaw aurelio geldi bi tın çatlak ses çıktı bi de yabancı hoca gelirse ortalık iice karışır ki bence de gelmesin yabancı bi hoca...
493
G.S li Lincolun'de Türk vatandaşlığına geçip milli takıma alınacağı söyleniyor inşallah böyle bişi olmaz ben şahsen buna karşıyım..
------ 494 ------
yakında zaten yurt dışıdan oyuncu getirtip türk vatandaşı yapıp takımda baya bi yabancı yapıcaklar ne olur sonu bimiyorum...
495
bence bizde bu medya bu izleyici kitlesi varken morinyoyu bile getirsek bişeye yaramaz...hiç kimseyi bırakmıyoruzki işini yapsın... 492
bence bizde bu medya bu izleyici kitlesi varken morinyoyu bile getirsek bişeye yaramaz...hiç kimseyi bırakmıyoruzki işini yapsın...
belli mi olur bu Ulusoy federasyonuna bakarsınız yabancı hoca getirip onuda Türk vatandaşı yapar o zaman seyreyleyin cümbüşü :)
------ 497 ------
olur mu olur beklerim... :)
498
bu arada kadir abi dikkatimi çekti de biraz hızlı ilerlemişsin... :)
şimdi cebren ve hile ile öne geçtiler derler falan gerek yok... :D
edit: sonradan numara deişti... :)
bütün iş Ufuğun başının altından çıkıyor karıştırmış ortalığı :) yok yok bizde hile mile yok arada bir flood var onuda dikkate almadım zaten :)
neyse bırakalım bu Terimi merimide bizim bu haftaki maça geçelim ufakdan ufakdan :) gene sinirden çekirdek mi yiycez inşallah bu ara iyi gelmiştir bizimkilere ;)
--- 499 ---
pardon yaw ben üstteki postu görmemişim... :)
inş. ii gelmiştir ama bu sene bence türkiye liginden çok avrupaya baksınlar... :)
500
------ 501 --------
Levıs'ın en sevdiğim modeli :)
bu arada Erencim sana zahmet bir önceki msjındaki numarayı değiştiriver sonra hile yaptılar demesinler bize :)
yok canım heralde sadece numaralara bakmazlar hata aramak için muhabbetlere de bakarlar ama ben gene de deiştirdim... :)
502
503...dost Var Dusman Var Aman Dikkat Edin...:)
Üst üste mesajlar atılmış,hepsini düzeltmek yerine en son mesaja ekleme yapıyorum,arada birini kaynatmışsınız beyler :D
**************** 505 ****************
o zamn biz dewam edelim son mesajdan... :D:D
506
Bir Levis modeli de benden,diyecektim kiiiii yazılmış bile :P
------------------ 508 ------------------
yaw yunanistan nereye alıyo isanbulu yavaş alsın zamnında denize döküldükleri fenaaa içlerine oturmuş heralde... :D
510
****511****dewam
Hepsi neysede o tezahüratlar bile yetti dün...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 512 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!!******514*******
efesi güzel yenmişiz... :)
515
*****516******her zaman yeneriz:)))
her zaman her yerde en büyük fener... :toot0000:
517
yürü be eren kım tutar bizi....518........