Ankaragücü şampiyon olmuş kadar sevindim
Ankaragücü şampiyon olmuş kadar sevindim
Bursa'nın yanısıra Bir Trabzonsporlu olarak haysiyetiyle oyununu oynayan Trabzonspor'u da kutlarım.
olay bukadar geldikler gibi gittiler
bursa sporu tebrik ederim
şampiyon bursa
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Stadda 2-2 olduğunu anons eden arkadaşın yerinde olmak istemezdim... geçmiş olsun![]()
Fenerbahce resmi sitesinden aciklama:
Sampiyon oldugunu sanan taraftarimizi tazyikli su ile kendilerine getirdigi icin Turk polis teskilatina tesekkur ederiz...
Tebrikler Bursaspor...
Galatasaray taraftari olarak; takimim sampiyon olsa idi bu kadar sevinmezdim...![]()
Konu dagored tarafından (17/05/2010 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir.
Bursasporu tebrik ederim.Bizlere tarihi bir gün yaşattılar.Belki önümüzdeki 50 yıl belki de 100 yıl boyunca 6. şampiyonu göremeyeceğiz,
Umarım Avrupada da ligimizde gösterdikleri mücadelenin bir benzerini gösterirler ve orada da başarılı olurlar...
Bir fenerbahçeli olarak üzgünüm ama bursanın almasınıda istiyordum açıkçası bütün kulüpler şapkalarını önüne koyup düşünsünler diye... İnanın ki eşimle bursanın kupa kutlamalarına katılım tura bile çıktım bizim süzüklerde içine sindiremeyip stadı yakmışlar herkeze ders oldu son söz darısı GALATASARAYIN BAŞINA DİYELİM
HERKEZE HAYIRLISI OLSUN
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
bursa coşuyo yollar felç bursaspora tebrikler
Araca uygulamayı düşünüyorum yanlarınaTEBRİKLER BURSASPOR
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
İşte o geyiklerden bazıları:
- "Şampiyonluk gelince dünyayı yakarız" dediler, gelmeyince statlarını yaktılar.
- Fenerliler harbiden stadı yakmışlar. Şaka falan değil, saha ortasına kadar itfaiye girmiş. Yakarız diyorlardı, inanmıyorduk.
- Maç bittiğinde ikinciliği kutlayan Ulvi, efkardan sigara yakmak isterken stadını yakan Ulvi...
- Fenerbahçe bu kez kendi kazdığı kuyuya düştü.
- Bilica kupa bulma umuduyla Saracoğlu'nda yine kazı çalışmalarına başlamış.
- Kızılay Kadıköy'de morfin dağıtıyormuş, acılarını dindirmek için...
Tebrıkler Bursaya super oldu yıllardır fb,gs,bjk,ts sampıyon olup kasalarını dolduruyordu kazandılar kazanacakları kadar zaten bır anadolu takımının kazanması gayet ıyı oldu bırazda anadolu takımının kasası para gorsun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Fener her zamankı gıbı..Favorıytı Türkiye kupasında alamadı 29.senede..
Lig şampiyonluguda yanlış anonsla rezil etti fenerbahceyii..Çok güldüm yaa
I ' m c a p u l i n g . . .
bursAnkara
06-16
az önce işe giderken samandıra tesislerinin önünden gectim içerde in cin top oynuo sadece kapıda bir kac tane muhabir hava alıyo önündeBURSASPOR TEBRİKLER
![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
Bursa yı kutluyorum beşiktaşlı olmama rağmen bu kadar sevinmemiştim , İyiki yenilmişiz![]()
arkadaşlar daha henüz kendime gelemedim.bursa şampiyonluğu doyasıya kutladı.bursanın bu derece çoştuğunu ilk defa görüyorum. şampiyonluk cocuguyla,gençiyle ,yaşlısıyla sabaha kadar kutlama oldu.içimde çoşku var seviniyorum,ama o eğlencenin içinde bursalıların bir birleriyle olan sevği yumağı sevinçle karışık gözlerimden yaşlar aktı.adeta sevinçten ağlamak istiyorum.bursaspora bu sevinçi bu başarıyı bize yaşattıkları için tebrik ediyorum.buradan bursaspora destek veren ve inanan herkeze teşekkürler.trabzonsporunda bu onurlu duruşunundan ötürü tebrik ediyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri