Bursaspor'un şampiyonluğunu tebrik ediyorum.
Fenerbahçeli arkadaşlarıma geçmiş olsun
![]()
Bursaspor'un şampiyonluğunu tebrik ediyorum.
Fenerbahçeli arkadaşlarıma geçmiş olsun
![]()
34ozkankurtuldu34, ABNEW, bozkurt0632, cann, drahmet, GP ÜMİT,GPS2, LeoN48, magic, muro0, ozdem, PLaTiNuN, schumi, StrawBeeRy
Bursa şampiyon... Dedik ama yaa...yalanmı..? Coşkunum... bursa... o kadar bende fenerli sayılırım ama bursa yawww...o kadar..bu sene o sene..:ç
Bursa ya tebrikler..Helal valla..En iyisini yaptılar![]()
This is not personel, just business..
Bursayı gonulden tebrik ederim. ben de bir Trabzon lu olarak bir bursalı kadar sevindim.
ben fenerliyim . sevinmek için bir neden bulamadım.
Timsah a helal olsun....
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
helal olsun bursa helal olsun)
fenerede geçmiş olsun artıkk))))))))
fenere geçmiş olsun da , maç sonu görüntüler çok kötü.
hala kazanmayı ve kaybetmeyi öğrenemedik.
geçmiş olsun fenevime helal olsun bursaya tebrikler![]()
Ben demiştim fener bu kupayıda alıcak diye ama kimse bana inanmamıştı 1 hafta önce![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Tebrıkler Bursaya super oldu yıllardır fb,gs,bjk,ts sampıyon olup kasalarını dolduruyordu kazandılar kazanacakları kadar zaten bır anadolu takımının kazanması gayet ıyı oldu bırazda anadolu takımının kasası para gorsun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
olay bukadar geldikler gibi gittiler
febeyi tebrik ediyorum, gerçekten çok istikrarlı gidiyo![]()
kadıköyde stadın içinde şu anda itfaiye var, çok yazık........
stad yanıyo tribünleri yakmışlar itfaiye söndürmeye çalışıyo
fenerli arkadaşlara geçmiş olsun,beşiktaşlı olmama rağmen üzüldüm,(abim fenerli ve kocaman bayrak diktirdiydi) ,maçı seyrettim olmayınca olmuyo,oyunculara kızıp sağı solu yakmanın anlamı yok,Bursa sporu da tarih yazdıkları için tebrik ediyorum.ama bu işe en çok üzülen medya dır mutlaka onlara da geçmiş olsun
![]()
soylersem ayıp olablr abi =)
seconun bana msndeki cevabı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri