Ce: Beyaz Eşya Hk. Oneri ve Bilgilerinizi bekliyorum.
punto57 Nickli Üyeden Alıntı
çamaşır makinesinin kurutmalı versiyonu randıman vermez,
Kurutma çok ısanan bir cihaz,
sıkma özelliğini artırıyorlar kurutma diye kakalıyorlar,
Kurutma makinesine gömleği atsan ütülenmiş gibi çıkarır.
yani olay başka,
ayrı ayrı al, alacaksan,
hem daha hesaplı o zaman,
Kafami cok kurcaladin alabilirim ekonomim yeterse
SinanTR Nickli Üyeden Alıntı
ben 4 yıllık evliyim vestelden kurdum evi buzdolabının sapına kadar elimizde kaldı kafamı vuruyorum duvarlara televizyonum LG kesinlikle çok memnunum kombimi bosch dan aldım 4 tane kış geçirdi tık yok bi yakınım tüm eşyalarını bosch tan aldı bulaşık makinası hariç çok memnun bosch dan bulaşık makinası bardakları çok çiziyo diye kaç kere ürün iadesi için bastırdı sonuç alamadı ondan edindiğim bilgiye göre bulaşık hariç bosch dan alınabilir
Valla vestel oyle galiba kimse tavsiye etmedi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri