Alıntı feyzullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben arçelikten aldım. hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar. ama vestelde fiyat daha uygundur oradanda bakılabilir. neticede uzatılmış garantilerle birlikte 5-8 yıla kadar garanti alabiliyorsunuz. zaten hangi marka olursa olsun herşeyin ekonomik ömrü var onu doldurduktan sonra sıkıntılar başlar. bosch'ın malına herkes iyi diyor ama fiyat çok yüksek. İmkanları elverenler elbette tercih edebilir. Ama ekonomiyi zorlamaya değeceğini düşünmüyorum.
Bazen dusununce dediğine hak veriyorum , bosch da alsam omru 10 yil sonda dolacak vestel fln alayim 7 yil garanti yari fiyat diye aklima geliyor
Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar Hazıran-Temmuz ayında ötv indirimi olacakmıs A+ ve ust modellerde enerji verımlılıgınden dolayı dıye bır soylentı var bılgınıze
Tam alacagim donem
Alıntı ybabacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çamaşır, bulaşık, buzdolabı, fırın, ocak, tamamı Bosch marka 7 yıldır kullanıyorum. 4 kere taşındım, hiç birisinde bir sıkıntı yok. Not: kesinlikle A+ ve üstü al.
A ile A+ arasinda yillik enerji farki 50 tl civari 10 yilda anca amorti eder , bosch tavsiyesi için tskler ama
Alıntı hoksi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 yıllık evli biri olarak hiç bulaşma Lg'ye Samsung'a Alman'a güven derim.Model seri değişebilir ama Bosh cidden başka .Tüm beyaz eşyalarım Bosh hepsinden çok memnunum özellikle alt sınıf bir buzdolabı almama rağmen buzdolabı bir efsane.
Tesekkurler
Alıntı gorillaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim benim dediklerimi arkadaslarin da cogu demiş zaten. Sen bak gene aklina takilan olursa ya da fiyat alinmasi gerekiyorsa ben de sorarim müşterilerimize Satom. Kolay gelsin şimdiden kanka
Eyv salihimm