Ce: Beyaz Eşya Hk. Oneri ve Bilgilerinizi bekliyorum.
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
Beyaz eşya dedinmi SIEMENS alacaksın. Samsungun sadece çamaşı makinesi alınabilir. bosch-ARÇELİK-ARISTON falan bana göre hikaye. SIEMENS al için rahat olsun. Eğer SIEMENS çamaşı makinesi alırsan maddi durum varsa direk motorlu al kasnaklı olmasın. Evin içinde caçlışıtğını bile hissetmezsin. Bulaşık makinleride çok iyidir. buzdolabının soylemeye gerek bile duymuyorum.
Birde eğer kredi kartı bulabilirsen bu dediklerimi reklam gibi olacak ama KLİKSA dan al en hesaplısı ordadır. Ben evlenirken ordan aldım. Ücretsiz kargo ve eve kadar teslim. Kargo işlemini en son Horoz Lojistik yapıyordu büyük eşyalar için. Yani normal kargo firması ile gelmiyor nakliye firması getirdiği için kırık dökük çizik sorunun olmuyor.
Once marka karari vermek istedim sonra modellere bakayim dedim galiba bosch ve siemens e yonelicem ikisi ayni fabrikada uretiliyor sanirim.. Tabi fiyati heryerden arastiririm kliksa danda bakarim nere uygunsa ordan alirim
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri