Bundan birkaç ay önce konularımdan gözükür bazı problemlerim vardı onları hallettim. O problemlerimden bir taneside ön taraflardan gelen metalin metale deymesi gibi bir şıngırtıydı. Sonrasından araç 80-90 km aralığında 4.viteste sağa sola sallanmaya titremeye başladı. bu durum 1 aydır filan böyle. sallantı git gide arttı şuan 65-70 km hızda başlıyor 80-90 aralığına kadar 4.viteste ve 5.viteste yapıyor. ve aracın içinde durulmuyor adeta. hele rampa çıkıyorsam resmen göbek atıyoruz içerde. yan koltukta duran telefonum yer değiştiriyor bu derece sarsıntı. direksiyonda vs hiçbiyerde yok. sadece ön taraf sağa sola kendini sallıyor şiddetle. bugün göstermeye sanayiye gittim baktı usta.
Z rotu
ön salıncak
ön amortisör takozu
aks
aks gergisi yada zinciri (böyle bişeydi)
yağ değişimi
rot balans
daha hatırlamadığım şeylerde olabilir. bunların çoğu çift şeklinde.
bu parçaların değişimi yapılacak. öntakım komple bitmiş okeye dönüyormuş. heran aks kırabilir araba dedi. usta arkadaş vasıtasıyla tanıdıktı. ama böyle sürme bırak biyerlerde diye ısrar etti lakin araç bana lazm olduğu için bırakamam yada sürmeme durumum olmaz. o zmn dikkatlı sür sert çukur vs girme dedi.

totalde işçilikte dahil (250 tl) 1170 tl tuttu hepsi. orijinal parçalar değil ama iyi parçalar dedi. sizce fiyat nasıl tüm öntakım için?

nasipse yarın yaptırıyorum. masaj yapan koltuğumdan kurtulacağım