Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
usta ne görmüşse değişiyor bence işin başında durun bu kadar parçanın bi anda bozulması garip hadi bakımsızmış dediniz birazdan kilometre yapınca durum dahada kötüleşmiş diyorsunuz onada eyvallah ama ince eleyin sık dokuyun ustaların durumu malum piyasa çakal kaynıyor lazım olan parçaları gidip kendiniz satın alın derim.
Öyle bir an geliyorki özellikle uzun rampaları çıkarken (araba hergün İstanbul izmit arası gidip geliyor) dilovasındaki rampalarda araba sağa sol çok şiddetli gidiyor. gaza basamıyorum az daha bassam sanki araba parçalara ayrılacakmış gibi oluyor. bu yüzden koca rampaları 50-60 km hızla çıkıyorum kamyonlar gibi en sağdan aracın başında durma durumum maalesef olmuyor arada gidip bakıyorum hem çalışma hemde yer uzak malum. keşke dediğiniz gibi parçaları kendim bulup temin etme zamanım ve bilgim olsa yaparım ama onda da maalesef durumum ortada. bu yüzden güvenilir usta bulmak için sağdan soldan yardım alabiliyorum sadece. re se oto ya bırakacaktım aslında Recai ve sezai ustalarla daha önceden tanıştım muhabbet kurdum ikiside iyi insanlar. hatta arabayı gösterdimde gidip Recai ustada aynı parçalardan bahsetti. ama arkadaş ısrar etti biraz kendi ustasına bırakmamız için. bu iş için kıramadım kendisini. akalım sonuç nasıl olacak. bugün alacağım.