Dörtlü flaşör düğmesinin sağında "asr off" tuşu varsa güvenlik paketlidir ama bugüne kadar hiç active manuel puntoda güvenlik paketi görmedim sadece cam tavan gördüm.
1-euro 4-5 arasında beygir (75 beygir ikisi de)ve tork açısından fark yok,euro5 te dpf(partikül filtresi) ve start-stop var.hatta euro 5 in filtreleri daha pahalı.ikisine de bindim,gidiş olarak bi fark yok.alt devirler ölü.
2-benim araç manuel,yokuşlarda zorlanmıyor,keçi gibi çıkıyor.zorlananlar muhtemelen otomatik kullananlar.dualogic şanzıman yersiz vites büyüttüğünden zorlanıyor sanırım.
3-dinamiğin artıları fazla,active alıp pişman olanlardanım,sonradan geliştirmede hep sorun oluyor.bişeyler hep eksik kalıyor.alırken belki 1-2 lira fazla verirsiniz ama değer.dinamik üzerine asist kit (cruise kontrol,kararan dikiz aynası,yağmur sensörü) artı safett kit (asr,esp,hill holder,7 hava yastığı) çok iyi bir seçim olur bence..
Dinamikte arka park sensörü,otomatik arka camlar,çelik jant,dış ısı göstergesi,ısıtmalı yan aynalar,çift bölgeli dijital klima,kol dayama,gövde rengi ayna ve kapı kolları,viraja duyarlı sis lambaları standart.
4- 110 km/s den sonra gürültü ve tüketim artıyor.bu süratlerde kullanacaksanız özellikle cruise kontrollü bi punto size daha tasarruflu ve rahat gelecektir.(sonradan taktıracaksanız active araçlarda tesisat ta çektirmeniz gerekir,dinamikler tesisatı hazır geliyor)
5-turbo 2 bin devir gibi devreye giriyor ve 3 bine kadar baya canlı,sonra sönüyor.kalkışta 1-2-3 vitesler iyi hızlandırıyor.2-3 bin devir bandında bence gayet yeterli birçok atmosferik benzinliye göre seri diyebilirim.yani dizelin kararlılığı daha çok benzin istasyonunda ,pompa başında oluyor

Yer imleri