Sayfa 1/5 12345 SonSon
82 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Arabam Ne Kadar Eder

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

Standart Arabam Ne Kadar Eder

arkadaşlar 2009 model 110000 kmde 90 bg FUN kazasız boyasız ne kadar eder 2 aydır satmaya çalışıyorum bir türlü satılmadı 25 e kadar bırakmayı düşünüyorum çokmu istiyorum

Burak GÜLEÇ
    lithium_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 19

yılsonu olması nedeniyle sıfır araçlarda cazip kampanyalar var. bu nedenle istediğiniz fiyata satmanız bu dönem için zor gözüküyor. umarım satarsınız.

polo trendline 1.2tdi sıfır fiyatı için 35,500 istemekteler ama sahibinden.com'a bakarsanız birçok 2. el sıfırından yüksek fiyatta. bu durum ve uygun krediler sıfıra yönlendiriyor.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

fun model ya da başka bi model bilmem de hocam...2012 punto pop'um var 11.800 km çizik yok(maşallah) ....26bine bile çok diyorlar...mutlaka puntonun modelinden modeline fiyat farkı vardır ama; daha sıfır sayılacak araca bile bu parayı veriyorlarsa senin fiyat sanki biraz pahalı...

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

millet ucuz araç almanın derdinde 20 ye grandepunto var de baktırmadan alırlar

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet ucuz araç almanın derdinde 20 ye grandepunto var de baktırmadan alırlar
    aynen öyle millet 200bin km olmuş 99 model aracı 3 günde satıyor...yüksek modeller web sayfalarında çürüyor valla...

alper demir
    aalperdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 40

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fun model ya da başka bi model bilmem de hocam...2012 punto pop'um var 11.800 km çizik yok(maşallah) ....26bine bile çok diyorlar...mutlaka puntonun modelinden modeline fiyat farkı vardır ama; daha sıfır sayılacak araca bile bu parayı veriyorlarsa senin fiyat sanki biraz pahalı...
    Hocam sen ne kadara almistin? Bende de pop var, kazikmi yedim onu hesap etmeye calisiyorum

Sent my iPhone using

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2009 model 110000 kmde 90 bg FUN kazasız boyasız ne kadar eder 2 aydır satmaya çalışıyorum bir türlü satılmadı 25 e kadar bırakmayı düşünüyorum çokmu istiyorum
    Ben az mı gezdim araba pazarında piyasayı görmek için punto ararken Ama şöyle birşey var böyle ucuza sıfır araba verilirken kimse almaz.
    Yanlış anlamayın beni ama durum böyle. Eğer gerçekten satmak istiyorsanız fiyatı epey bir düşürmeniz gerek. Düşünsenize son model lounge u 33 küsüre alıyorlar aynı şekilde siz olsanız sizde öyle yaparsınız. Şu aptal kampanyaların yüzünden fiat kötü işte değeri yok araçlarımızın
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben az mı gezdim araba pazarında piyasayı görmek için punto ararken Ama şöyle birşey var böyle ucuza sıfır araba verilirken kimse almaz.
    Yanlış anlamayın beni ama durum böyle. Eğer gerçekten satmak istiyorsanız fiyatı epey bir düşürmeniz gerek. Düşünsenize son model lounge u 33 küsüre alıyorlar aynı şekilde siz olsanız sizde öyle yaparsınız. Şu aptal kampanyaların yüzünden fiat kötü işte değeri yok araçlarımızın
    fiyat ucuzlugu değilde yapılan kredi kampanyaları diyelim. Hele ki fiatın 20bin 3 ay %0 faizi muazzam kampanya

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı aalperdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen ne kadara almistin? Bende de pop var, kazikmi yedim onu hesap etmeye calisiyorum

Sent my iPhone using
    hocam geçen şubat'ta koç aile indirimiyle 32.100 tl aldım..dualogic vites...benzinli...

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

kampanya diyorlar da ben pek o işin kolay olduğuna inanmıyorum arkadaşlar...20bin tl sıfır faiz 20 ay...yani ayda 1.000 tl ödeme...ayda bin tl ödeyip arabaya benzin koyup üstüne de hayatını idame ettirecek kaç aile var ki

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

kampanya diyorlar da ben pek o işin kolay olduğuna inanmıyorum arkadaşlar...20bin tl sıfır faiz 20 ay...yani ayda 1.000 tl ödeme...ayda bin tl ödeyip arabaya benzin koyup üstüne de hayatını idame ettirecek kaç aile var ki
    dün reklamlarda gördüm fiatın 30 ay sanırım yanılıyor muyum

ADVENTURER Engineer!
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat ucuzlugu değilde yapılan kredi kampanyaları diyelim. Hele ki fiatın 20bin 3 ay %0 faizi muazzam kampanya
    ford 42bin + satarken bizimkiler çok uyguna satıyor bence olmamalı.
    aynen kampanyalar iyi kimse gidip 7 8 bin için vs. 3 yaşında araç almaz der az birşey fazla vereyim sıfır olsun

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün reklamlarda gördüm fiatın 30 ay sanırım yanılıyor muyum
    30 ay ise olabilir...bu kampanya çok sattırır ...bizim 1-2 yıllık araçlar da 20bin fiyatları görür

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

2007 model ACTİVE lpg.li 99000 km.de fuul tesisatlı 18500 liraya verdim gtiti siz hesabını YAPIN ARTIK gittim 35200 citroen berlingo aldım 1,6 dizel 90 gb SELECTİON modeli dijital klima ESP var 4 hava yastıgı yokuş kalkış destegi viraj aydınlatma cam filmi park sensörü BEYAZ renk çelik cant far sensörü yagmur sensörü gündüz farları hepsi var. Ben bu aracı alabilmek için acil sattım ve kurtuldum şimdi ki aracımdan feci halde memnunum süper yüksek tork düşük yakıt matorunu açmaya çalışıyorum şuan. Aracı bursa inallar bayinden aldım 35200 istanbuldan dün fiuyat aldım bu araç 39500 lira dediler istanbul bursa arasındaki fiyat farkına bakarmısınız yıl başından sonra bu aracın liste fiyatı 42000 lira ne paralar dönüyor memlekette. CİTROEN tavsiye ederim arkadaşlar.
    Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (29/12/2012 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

ADVENTURER Engineer!
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232

30 ay ise olabilir...bu kampanya çok sattırır ...bizim 1-2 yıllık araçlar da 20bin fiyatları görür
    valla 2 yıllık araç 10 bin üstü değer kaybedecekse ben araba ölene kadar binerim satarım 17 ye en azından bitmişti derim geçerim

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

valla 2 yıllık araç 10 bin üstü değer kaybedecekse ben araba ölene kadar binerim satarım 17 ye en azından bitmişti derim geçerim
    ne yazık ki 1-2 yaşındaki araçlarla dolu heryer...2 yaşındaki araç 27bin tl ise 7 yaşındaki aynı araç(km farkı var doğal olarak) 22bin tl (bu rakamlar herhangi bir araç için) aradaki 5 yıllık fark bu olmamalı diye düşünüyorum...20bin tl civarındaki araçlar 2. elde daha çabuk gidiyor...diğer arkadaşların da dediği gibi ...3-5 daha fazla para verip sıfır alırım diyor insanlar...

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Ve ben bu araca 3 yıl bindim 19200 liraya aldım bunu unutmuşum 18500 sattım kışlık lastikleride verdim 400 liraya 220 lirada sigortadan aldım 19120 lira sattım keşke herkez böyle satış yapabilse. En az 500 liralık parçasınıda elden satmışımdır tavsiyem biraz parçalayarak satın

2007 model ACTİVE lpg.li 99000 km.de fuul tesisatlı 18500 liraya verdim gtiti siz hesabını YAPIN ARTIK gittim 35200 citroen berlingo aldım 1,6 dizel 90 gb SELECTİON modeli dijital klima ESP var 4 hava yastıgı yokuş kalkış destegi viraj aydınlatma cam filmi park sensörü BEYAZ renk çelik cant far sensörü yagmur sensörü gündüz farları hepsi var. Ben bu aracı alabilmek için acil sattım ve kurtuldum şimdi ki aracımdan feci halde memnunum süper yüksek tork düşük yakıt matorunu açmaya çalışıyorum şuan. Aracı bursa inallar bayinden aldım 35200 istanbuldan dün fiuyat aldım bu araç 39500 lira dediler istanbul bursa arasındaki fiyat farkına bakarmısınız yıl başından sonra bu aracın liste fiyatı 42000 lira ne paralar dönüyor memlekette. CİTROEN tavsiye ederim arkadaşlar.

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

fiyatı epey düşürmek derken sağı solu boyalı 2006 model arabalara 22 yazıyorlar ve bakıyorum araç satılmış bendemi 22 ye vereyim epey düşürmekden kasıt nedir model arasında 1000 lira fark zaten var diye düşünüyorum neyse satılırsa bu fiyata satılsn tutupda 23 e falan 2009 model arabayı verecek de değilim yılbaşından sonra vergiler artınca zaten 33-35 e sıfır araba kalmayacak fikir edinmek için sormuştum aslında ama herkez sıfır faiz kampanyasından bahsetmiş ben gidip sıfır faiz kampanyasınıda sordum peşin alımla kredili alım arasında 4000 tl oynuyor görünüşde sıfır faiz almaya kalktığınızda durum öyle değil açın fiyat listesine bakın kredili fiyat peşin fiyat diye iki seçenek yazıodur ben netten bakmadım ama bayide durum böyle

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hocam araban pahalı değil kimse bişi demedi ama 2. el piyasası bu sezonda ölüdür. Ancak meraklı müşterisini bulursan durum değişir. Ben olsam beklerim satmam şubat mayıs gibi istediğiniz paralara olmasada az düşüğüne gider şuan versen 23 ten bile beklersin gibime geliyor. Hayırlı satışlar olsun.

ADVENTURER Engineer!
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232

ne yazık ki 1-2 yaşındaki araçlarla dolu heryer...2 yaşındaki araç 27bin tl ise 7 yaşındaki aynı araç(km farkı var doğal olarak) 22bin tl (bu rakamlar herhangi bir araç için) aradaki 5 yıllık fark bu olmamalı diye düşünüyorum...20bin tl civarındaki araçlar 2. elde daha çabuk gidiyor...diğer arkadaşların da dediği gibi ...3-5 daha fazla para verip sıfır alırım diyor insanlar...
    Şuan düşünüyorum mesela satacak olsam acaba diyorum grandepunto üretimi durdu diye rahat gider mi? şahsen ben grande dışında almam ki bayiden alırken beyaz yoksa almayacaktım ya da evo bakayım mı dediğinde babama yok ille grande demiştim. Bir ihtimal o yönden rahat gider

Sayfa 1/5 12345 SonSon