Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Notebook tercih.

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

Standart Notebook tercih.

Selamlar notebook bakıyorum ama kararsız kaldım fujitsu-samsung-lenova çok aşırı para vermeyi düşünmüyorum hangisini tercih edersiniz daha önce kullanan varmı acaba.. fujitsu buldum bir tane özellik olarakta idare eder, sorun çıkarıyor mu daha önce kullanan arkadaşlar bilgi vermenizi rica etsem.modeli şu: Fujitsu AH531-114 Intel Pentium B960 2.2GHz 2MB 4GB 320GB 15.6" dos, fiyatı 775 tl... LENOVO B570eG 59-335909 Intel B950 2.1GHz 2GB 320GB 15.6" Hdmi dos, fiyatı 740tl.. samsung da hemen hemen aynı özellik olarak ama gördüğüm kadarıyla fujitsu bir adım önde gibi.

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

Samsung almada ne alirsan al

bbrh kkk
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung almada ne alirsan al
    gayet net olmuş cevap sebebini sorsam bu kadar bıktıracak nedeni merak ettim

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

kardeşim bende casper var 5 senedir kullanıyorum nirvana serisi çok şükür tek bir format bile atmadım 1 kere servise gitti o da bir tuş yerinden çıkmıştı ve bir haftada elime geçti..babama da casper aldık 1 senedir sapasağlam kullanıyor kesinlikle tavsiye ederim..

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hakan kart
    hakank34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

ben lenovo kullanıyorum, tavsiye ederim ..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende merak ettim
    kardeşim dayım ve kuzenim 3-4 senedir
    babam 3 senedir
    halam 2 senedir kullanıyor sadece babamın pil bozuldu direk yenisini verdiler.

hangisi iyidir bişey diyemem ama kasa kalitesi önemli bence, ben 5 senedir toshiba kullanıyorum menteşeler tamamen dağıldı, gerçi söküp toplarken dağıldı temelde ama uzun yıllar plastik ısına soğuya çok dayanıksız hale gelebiliyor. Onun dışında en ufak sorun yok alette.
    Konu OzzY tarafından (23/07/2012 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

99 senesinden beri toshiba kullanıyorum..Bu 2. toshibam..
    İlki 99-2005 arası şu anki ise 2005-günümüz arası.. Meşhur öğretmen notebook kampanyasından alınan...
    İlk 2-3 sene tüm notebookların isteneni vereceğine eminim.. Ucuzundan pahalısına... Fark daha sonraki senelerde ortaya çıkıyor...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Çamcı
    mehmetvyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 BA ....
    Edilen teşekkür: 67

ne için kullanmayı düşünüyorsunuz, netbook veya tablet düşünmezmisiniz? ben netbook kullanıyorum ekranı küçük işlemcisi yavaş ancak pil kullanımı taşıması çok daha kolay, notebook gerekli ise Cache belleği en büyük olanı alın derim

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Burhan ben de şuan DELL var. Geçen sene bu zamanlar aldım. hiç böyle beklemiyordum. çok memnunum. Geçen sene sony vaionun pahalı bişeyi vardı ben de 2009un parasıyla 2.5 milyara almıştım. çok özellikliydi ama aldığım günden beri hiç memnun kalmadım. en son geçen sene doğubeyazıtın elektriği yaktı da kurtuldum. sinirle gidip migrosa o an ne varsa bir tane aldım. Dell denk geldi. i3 işlemcili. sony den çok daha memnun bıraktı beni.

Bir diğer tavsiyem ise ASUS olur. ama sakın hiçbir laptopa çok para verme.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlki 99-2005 arası şu anki ise 2005-günümüz arası.. Meşhur öğretmen notebook kampanyasından alınan...
    İlk 2-3 sene tüm notebookların isteneni vereceğine eminim.. Ucuzundan pahalısına... Fark daha sonraki senelerde ortaya çıkıyor...

Şuan düşünüyorum da MEB amma kazık atmış bize fiyat olarak

17. Bu mesajı için 2 kişi ibrahim06'ye teşekkür etti:

bbrh kkk
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burhan ben de şuan DELL var. Geçen sene bu zamanlar aldım. hiç böyle beklemiyordum. çok memnunum. Geçen sene sony vaionun pahalı bişeyi vardı ben de 2009un parasıyla 2.5 milyara almıştım. çok özellikliydi ama aldığım günden beri hiç memnun kalmadım. en son geçen sene doğubeyazıtın elektriği yaktı da kurtuldum. sinirle gidip migrosa o an ne varsa bir tane aldım. Dell denk geldi. i3 işlemcili. sony den çok daha memnun bıraktı beni.

Bir diğer tavsiyem ise ASUS olur. ama sakın hiçbir laptopa çok para verme.
    abi şuanki notebook'um zaten Dell harika bir pc ama yenileri biraz uçuk fiyat bende çok para veremiyorum vermekte istemiyorum baktım en uygunları bu 3 firma Asus-Hp-Acer var ama celeron işlemci ve özellik olarak diğerlerinin yarısı değil kararsız kaldım. netbooka gelince fiyatı fazla genel olarak internet ve az da olsa oyunlarda kullanmayı düşünüyorum aynı şeyler Casper ve Lenovada geçerli fiyat olarak o kadar para vermek kafama çok yatmıyor
    Konu burhankutlu tarafından (23/07/2012 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.

Emir A.
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan düşünüyorum da MEB amma kazık atmış bize fiyat olarak
    kesinlikle katılıyorum.. Ama o tarihte 36 taksitle satılan toshiba yoktu

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Alırken özelliklerinin yanında kasasınıda incelemenizde fayda var. Fan yuvalarının ve hava çıkışının yeterli büyüklükte olması gerekiyor. Geçen ay canavar gibi Türkiye'ye hiç gelmemiş bir HP laptopumuzun anakartı yandı. Çipsetler değişti ama tık yok, çöp oldu çünkü anakart girişi yok türkiyeye. Amerikadan geldiği içinde garanti yoktu, servis çok rahat konuştu o yüzden.

Bukadar güçlü bilgisayarlara özellikle gerekli güçte fan ve havalandırma yuvası açılmıyor çünkü 2 senede bir genellikle yanıyor ve insanlar yeni bilgisayar alıyor...

HP'nin en üst seviyeleri hariç sakın el sürmeyin, taş gibi bilgisayar istiyorsanızda MSI yada Asus alın.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben toshiba ve sony den basla laptop almam arkadaslarıma samsung aldık kendim cep telefoncuyum telpaya yolum çok düşüyor samsung ürünlerinede bakıyorlar öncelikle arkadaslarımın sorunundan bahsedeyim aldıkları laptop bi kaç ayda dökülmeye başladı tuşları tek tek çıktı şarj cihazı 1 ayda bozuldu batarya 4 5 ayda hiç gitmemeye başladı servise git gel git gel rezil oldular

telpada gördüğüm bilgisayar sahipleri genelde pc nin kapanmasından şikayetçi aşırı ısınmasından çikayetçi ve parçaların hemen dağılmasından şikayetçi bi müşteri 5. kez aynı arızadan vermiş bilgisayarı ama samsung servisi onu hep baska bi arızadan yazmıs adam pc yi yere vuracaktı müdür geldi zor ikna etti ben 7 sene toshiba kullandım hala evde duruyor kullanmaya devam ediyorum ister inanın ister inanmayın 7 selik pc nin şarjı 20 dk gidiyor samsung da yasananları gördükten sonra kimseye samsung tavsiye etmem ucuz etin yahnisi yavan olur gidin lenova alın acer alın ama toshiba almayın gerçi acer de almayın bi arkadasım aceri mahkemeye verdi kendi kendine kapanma sorununu çözemediler ve pc yi inadına değiştirmediler

Barış Çekkin
    yengecbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907
    Edilen teşekkür: 94

3 senedir lenovo var hiç sıkıntı yaşamadım bilgine

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emir A.
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben toshiba ve sony den basla laptop almam arkadaslarıma samsung aldık kendim cep telefoncuyum telpaya yolum çok düşüyor samsung ürünlerinede bakıyorlar öncelikle arkadaslarımın sorunundan bahsedeyim aldıkları laptop bi kaç ayda dökülmeye başladı tuşları tek tek çıktı şarj cihazı 1 ayda bozuldu batarya 4 5 ayda hiç gitmemeye başladı servise git gel git gel rezil oldular

telpada gördüğüm bilgisayar sahipleri genelde pc nin kapanmasından şikayetçi aşırı ısınmasından çikayetçi ve parçaların hemen dağılmasından şikayetçi bi müşteri 5. kez aynı arızadan vermiş bilgisayarı ama samsung servisi onu hep baska bi arızadan yazmıs adam pc yi yere vuracaktı müdür geldi zor ikna etti ben 7 sene toshiba kullandım hala evde duruyor kullanmaya devam ediyorum ister inanın ister inanmayın 7 selik pc nin şarjı 20 dk gidiyor samsung da yasananları gördükten sonra kimseye samsung tavsiye etmem ucuz etin yahnisi yavan olur gidin lenova alın acer alın ama toshiba almayın gerçi acer de almayın bi arkadasım aceri mahkemeye verdi kendi kendine kapanma sorununu çözemediler ve pc yi inadına değiştirmediler
    Bu bana biraz değişik geldi

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Burhan sahsı fıkrım su;
    Notebokların ana parcaları aynı parcalar işlemcı intel İ3 2.5 ghz, ekran kartı nvıda 1024 paylasımsız,wifi ıntel 8012 gi ,ram kngston,anakart asu falan fılan ıste genelde asus,toshıba,samsung aynı parcayı kullanıyor cünki üretıcı tek (intel,amd) bende bızım yigene alacagım intel i3 işlemcı 2.2 ghz overlok ıle 2.5 ghz cıkıyor ekran kartı 1024 paylasımsız toshıba 1900 tl ,asus 1600 tl samsung 1300 tl ,acer 1100 tl mısal ana parcalar aynı tamamıyle ram ,hdd ,monıtor benım ıcın cok onemlı degıl ısın gercegı bır kampanyada bu makınayı samsung 990 tl ye satıyordu 1 haftalıgına gecen gun asusa baktım 1600 aynı makına sadece markası faklı param olsaydı ve alacak olsaydım Samsung u alırdım alırkende yetkılı servıs olayıda onemlı Asus,Toshıba ıyıdır ılgılıler ama artık pclerde hatalı donanım olayı dusuk oldukca oda cıkarsa sanındır senın almadan once alacagın makınayı kafanda tasarla ve kampanyalara bajm derım
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan Şimşek
    cosworth20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    20ALF26
    Edilen teşekkür: 153

Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toshiba L10-102 dediğin modelden ben de halaa kullanıyorum ...

Ayrıca dostum sana casper öneririm.Electro World de bi kampanya vardı kaçırma casper'da 2000 liralık laptopu ben 1000 liraya almıştım.Makinanın özellikleri diğer markalarda 2000-3000 TL arası.Takip et elecro'yu ...
    S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bbrh kkk
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60

ben şahsen notebooka çok paralar verme taraftarı değilim Hp kesinlikle düşünmüyorum fanı 1 ay sonra traktör motoru gibi çalışıyor. takip ettiğim 3 model var yukarıdaki duruma göre samsungdan da soğudum kaldı fujitsu-asus-acer.. casper fiyatlara baktım çok pahalı tamam kaliteli olabilir ama biraz uçuk gibi geldi fiyatları lenova da güzel marka ama aynı özellik olarak diğerleriyle fiyat farkı baya açık.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Dell Inspiron 5110 B45B43 Notebook

İ5 İŞLEMCİYE GORE FŞYATI GAYET IYI
    Sistem Özellikleri

• İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic (64-bit)
    • İşlemci Markası : Intel
    • İşlemci Modeli : i5-2450M
    • İşlemci Hızı (GHz) : 2,5
    • İşlemci Ön Bellek : 3 MB
    • Hafıza (RAM) : 8 GB
    • İşlemci Sınıfı : Intel Core i5

Depolama

• Optik Sürücü : Var
    • Hard Disk Kapasitesi : 320 GB

Grafik & Ekran

• Ekran Boyutu : 15,6"
    • Ekran Tipi : HD LED
    • Çözünürlük : 1366 x 768
    • Ekran Kartı Markası : NVIDIA GeForce
    • Ekran Kartı Çipseti : GT 525M

Ağ ve İletişim

• Kablolu Ethernet LAN : Var
    • Wi-Fi : Var
    • Bluetooth : Var

Bağlantılar

• Kart Okuyucu : Var
    • Firewire : Yok
    • HDMI : Var
    • USB : Var
    • e-SATA : Var

Pil Özellikleri

• Pil Tipi : Lityum İyon

Diğer Özellikler

• Webcam : Var
    • Parmak İzi Okuyucu : Yok
    • Yüz Tanıma : Yok

Fiziksel Özellikler

• Ağırlık : 2,5 - 3 kg
    • 1,199 TL
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon