hiç bir zararı olmaz....
Arkadaşlar hepinize merhaba, aracıma yeni bir teyp bağlattım.Orjinal iso soketi ile bağladığımızda, teyp çalışırken marşa bastığımda görüntü kayboluyordu ve teybi açıp kapadıktan sonra geliyordu. Daha sonra çakmaktan kontağa bağlı bir elektrik aldık düzeldi.Fakat bu seferde araç kontağını açmadan teyp dinleyemiyorum.şimdi merak ettiğim şey kontak açık 1 saat teyp çalışsa ne gibi bir zarı olur.tabi akü bitmesi dışında yani elektronik aksama bir zararı var mı.? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
FIAT LINEA 1.3 EASY
hiç bir zararı olmaz....
ben bir yerde okumuştum doğruluğunu bilmem bence zararsız ama çok uzun süre beklemek bişeyleri yakıyormuş ama saçma gelmişti
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
marş motorundaki kömürlere zarar veriyor diye duymuştum..
biraz daha rahatladım şimdi.teşekkkürler
FIAT LINEA 1.3 EASY
[QUOTE=AYTEK AYDIN;653625]Arkadaşlar hepinize merhaba, aracıma yeni bir teyp bağlattım.Orjinal iso soketi ile bağladığımızda, teyp çalışırken marşa bastığımda görüntü kayboluyordu ve teybi açıp kapadıktan sonra geliyordu. Daha sonra çakmaktan kontağa bağlı bir elektrik aldık düzeldi.Fakat bu seferde araç kontağını açmadan teyp dinleyemiyorum.şimdi merak ettiğim şey kontak açık 1 saat teyp çalışsa ne gibi bir zarı olur.tabi akü bitmesi dışında yani elektronik aksama bir zararı var mı.? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Keşke elektriği direk aküden alsaydın daha sağlıklı olurdu. Kontak uzun süre açık kalırsa kontağın orada marj bobini var bildiğim kadarıyla fazla ısınacağı için yanabiliyor. Bence o mükemmel tesisatçıya git adam gibi iş yapsın en azından direk aküden elektrik alsın.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
aracınızı uzun süre kontak açık şekilde bekletirseniz
endüksiyon bobinini yakarsınız
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
uzun süre derken mesela? 15 dakika,20 dakika?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
evet aynen
yada şöyle diyelim
3 dakikadan daha uzun süre
eski tip ateşleme sistemine sahip araçlarda ise daha kısa sürede hem platini meme yapar hem endüksiyon bobini yanardı
yeni nesil ecu lu araçlardaki bobin biraz daha dayanıklı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
dizel veya benzinli kontak 2-3 dk fazla açık kalmamalı-dizel araçta kızdırma kapanmadan marşa basmamalı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri