Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: T-jet sport fiyatları

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Dikkat T-jet sport fiyatları

Arkadaşlar bildiğiniz üzere araçlarımız saçma bir şekilde değer kaybına uğruyor 2. el satışında..örneğin benim aracımın faturası 37.000tl civarı..fakat zamanında ucuza,acele satılmış araçlar sebebiyle piyasa 19-24 arasına düşmüş..eğer aracı satılık olan arkadaşlarımız varsa biraz fiyatları yukarı çekmeyi teklif ediyorum herkese =) araçlarımız en dolu punto oldukları halde değerleri verilmiyor..98 model yıkık hondalar hala 20-30.000tl arasına satılıyor..araçlarımızın değerlerini düşürmeyelim derim =) insanlar düşük fiyat sebebiylede çekinir oldu araçlardan..acaba sorunlumu-kalitesizmi-çok mu yakıyor yoksa vs vs..bu önerime katılan varmıdır?
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

2. Bu mesajı için 6 kişi Romeo_er2'ye teşekkür etti:

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

t jet im yok ama kesinlikle katılıyorum...ülkemizde ki fiat değil mi o para etmez yargısını yıkmak lazım...özellikle tek kapı ve turbo benzinli olunca çok yakar imajı oluşmuş..
    Keyif BMW'Dir...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Ertuğ dur kardeşim ben alıyım araba ondan sonra fiyatları yukarı çekelim

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

6. Bu mesajı için 2 kişi Ayberk0616'ye teşekkür etti:

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Benim de t-jet'im yok. Ama maddi kaygım olmasa bir t-jet almak gönlümden geçerdi. Bence de t-jet'ler bu kadar öldü fiyatına gitmemeli.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kivanc Gulhan
    disconnected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 157

kesinlikle katiliyorum ama ben aldiktan sonra yapsak su isi soyle mart gibi falan hem o zaman piyasa da canlaniyor

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bilgisizliğime verin bişey sormak istiyorum,t-jet ler showroomlarda sıfır araçlarda satılıyor mu hala?

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgisizliğime verin bişey sormak istiyorum,t-jet ler showroomlarda sıfır araçlarda satılıyor mu hala?
    yok malesef 2010 da bitti satışı =) evo multiair sport lar çıktı avrupada 1.4 turbo 135hp ama türkiyeye gelmedi..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

dayanamayıp burda açıklııcam t-jet'imden önceki puntom 2006 model 90.000 km de dynamıc modeldi. ben bu aracı 23.000 ty'ye satmıştım. t-jetteki güvenlik paketi , konfor paketi ve sayamayacagım bir çok özellik.... t-jet 77 lik dynamıc paketle kıyaslanamaz bile. ayrıca yakıt konusunda 1.4 fire 77 ile t-jet arasında cok bir fark yok. t-jetin zaten torku yüksek. ben sollamalarda t-jet'le hızlanmak için yüklenmeme gerek kalmıyo bile. ama 77 lik dynamıcte arabanın ivmesi düsük oldugundan kullanım şekli itibariyle pedala fazla bastıgımdan daha cok yakıyordum. 77 lık , t-jet e göre cok yakıyor demiyorum ama yakıt sarfiyatı açısından her iki motoru kullanan biri olarak arada neredeyse hiç fark yok diyebilirim. t-jet torku ile sürücüye cok güzel performans ve yeri geldiğinde de tasarruf saglayabilir. tabi kullanan kişinin plotajına da baglı. ertug da daha önce 77 lik kullandı ve benle aynı fikirde olacagı kanısındayım ben o kmdeki dynamıc aracı 23.000 tl ye sattıysam. t-jet'lere ertugun dediği gibi ortalama 20.000-23.000 tl cok acımazsız ve saçma rakamlar geliyo bana..
    obsessed the red

14. Bu mesajı için 2 kişi bulut'ye teşekkür etti:

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayanamayıp burda açıklııcam t-jet'imden önceki puntom 2006 model 90.000 km de dynamıc modeldi. ben bu aracı 23.000 ty'ye satmıştım. t-jetteki güvenlik paketi , konfor paketi ve sayamayacagım bir çok özellik.... t-jet 77 lik dynamıc paketle kıyaslanamaz bile. ayrıca yakıt konusunda 1.4 fire 77 ile t-jet arasında cok bir fark yok. t-jetin zaten torku yüksek. ben sollamalarda t-jet'le hızlanmak için yüklenmeme gerek kalmıyo bile. ama 77 lik dynamıcte arabanın ivmesi düsük oldugundan kullanım şekli itibariyle pedala fazla bastıgımdan daha cok yakıyordum. 77 lık , t-jet e göre cok yakıyor demiyorum ama yakıt sarfiyatı açısından her iki motoru kullanan biri olarak arada neredeyse hiç fark yok diyebilirim. t-jet torku ile sürücüye cok güzel performans ve yeri geldiğinde de tasarruf saglayabilir. tabi kullanan kişinin plotajına da baglı. ertug da daha önce 77 lik kullandı ve benle aynı fikirde olacagı kanısındayım ben o kmdeki dynamıc aracı 23.000 tl ye sattıysam. t-jet'lere ertugun dediği gibi ortalama 20.000-23.000 tl cok acımazsız ve saçma rakamlar geliyo bana..
    ne güzel yazmışın kanka eline sağlık =) en doğru açıklama budur..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

acikcasi millet bu arabaya sorunluymus gozuyle bakiyor.yok benzinli turbo yaramazmis yok cok yakarmis vs.vs..ben 5 kapili modelini kullandim,cok memnun kalmistim.neredeyse fire ile ayni paraya gidiyor.

18. Bu mesajı için 2 kişi lionT-JET'ye teşekkür etti:

Tayfun AKTÜRK
    Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 140

kardeşim t-jet ayarlı bir araba ama ulkemizde kimse farkında değil bu yüzdende memur arabası olmadığı için değer kaybediyor... ben sırf 1 sene okula gidip gelicem diye mj aldım ama çok pişmanım... arabam olabilicek en dolu gplerden birisi ama koltuğu bile farklı tjetten benim pişmanlığım dizel araba aldım diye gerçi oda ayrı.. işin özü eşek hosaftan ne anlar diyorum sadece...

20. Bu mesajı için 2 kişi Tayfun-E30'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertuğ dur kardeşim ben alıyım araba ondan sonra fiyatları yukarı çekelim
    Ayberk, korkma seni fiyat artışına karşı koruruz

22. Bu mesajı için 2 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

bende şuna bakıyorum bu araçlar bu fiyat aralığında gitmese ben alamazdım.Ucuz alıp ucuz satıyorum.0 alanlara allah yardım etsin tabi..

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayberk, korkma seni fiyat artışına karşı koruruz
    Arda abi para toparlıyorum 1-1.5 ay içinde alırım.Ankaraya geldiğimde ilk iş gelip aracını görücem abi zaten aracının kriterleri çok iyi abi boya yok 35bin kmde bizim iş olur hayırlısıyla ama pazarlık kısmı önemli çünkü bende 6 aydır para biriktirdim kendi aracımı sattım dahada üstüne koyuyorum bakalım zaten şubatın 5inde ankarada olucam geldiğimde seninle irtibata geçip gelip görücem aracı abi sonrasıda kısmet

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

valla beyler haklısınız...değerler çok düşük kı bırgun fıat markasından vazgececegım aklımdan gecmezdı...nasılmı?bravo almaya nıyetlendım herkes elınde patlar satamazsın dedı...kı baktım bıcok bravo 6 aydır satılamıyor...vazgectim...haklı olarak araba satılmak ıcın alınmaz dıyeceksınız ama para kolay kazanılmıyor...bence bunda FIAT markasınına sucu var!!! gercekten guzel araba yapıyorlar ama arkasında durulmuyor!!! bakın punto evo ya bana gore reklamlar sayesınde hemen piyasada tutunmayı başardı!!! şimdi bravo üretilmeyecek denıyor!nedır bu beyler??? tutup 45 bın tlye bravo alan arkadasım var 35 bıne satamıyor 43 bın tlye focus alan var 40 bın tl hergun verıyorlar...

hal boyle olunca fıat marka arac dedınızmı amann amann ıyı degıl denıyor cunku marka tutunması yok!!!bunu sadece grande punto ıle başardı...ama nedır FIAT markası hala kötüdür...kımse kusura bakmasın arkadaslar bence boyle yorumlar yapanın haklılık payı mevcut...yada bende onlara katılıyor gıbıyım neden mı?

fıesta-polo ıkısınınde 1.6 dızel secenegı mevcut punto yok!!!!
    lıneada kullanılan motor neden puntoda yok??1.6 105 lık dızel...
    urunlerınde ceşıtlılık yok bıkeresınde bı galerıcı arkadasım hyundaı bıle cok fazla araca sıkarıyor fıat hala bı kactane cıkartır arkasında durmaz alanada zarar ettırır dedı dusundumde dogru bence....

konumuza donelım t-jet on numara aractır ve bu aracın bu fıyatlara gıtmesı gercekten cok yazık coook!!!ama bunu saglayan bence fıat markasıdır...sımdılerde bravo gorunce ıcım sızlıyor almadım dıye...yada fıat markası hala savunuyorum dıger ortamlarda...ben 95 model uno ıle araba kullanmaya basladım ve sureklı olarak fıat marka arabaya bındım...avrupa dedıklerı vw opel reno bılmıyorum cok mu daha ıyı ama FIAT kotu arabalar cıkarmamasına ragmen tamamen pazarlama başarısızlıgıyla bu hallere sokuyor modellerını ve musterılırını...

bıraz konu dağıldı farkındayım ama bende sanırım içimii boşalttım...SONUÇ OLARAK BENIM T-JETIM OLSA bu rakamlara kesınlıkle vermezdım...yazık cok yazık...KEYIFLI FORUMLAR...

27. Bu mesajı için 2 kişi engincantan33'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda abi para toparlıyorum 1-1.5 ay içinde alırım.Ankaraya geldiğimde ilk iş gelip aracını görücem abi zaten aracının kriterleri çok iyi abi boya yok 35bin kmde bizim iş olur hayırlısıyla ama pazarlık kısmı önemli çünkü bende 6 aydır para biriktirdim kendi aracımı sattım dahada üstüne koyuyorum bakalım zaten şubatın 5inde ankarada olucam geldiğimde seninle irtibata geçip gelip görücem aracı abi sonrasıda kısmet
    Konuşuruz tabi Ayberk..

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla beyler haklısınız...değerler çok düşük kı bırgun fıat markasından vazgececegım aklımdan gecmezdı...nasılmı?bravo almaya nıyetlendım herkes elınde patlar satamazsın dedı...kı baktım bıcok bravo 6 aydır satılamıyor...vazgectim...haklı olarak araba satılmak ıcın alınmaz dıyeceksınız ama para kolay kazanılmıyor...bence bunda FIAT markasınına sucu var!!! gercekten guzel araba yapıyorlar ama arkasında durulmuyor!!! bakın punto evo ya bana gore reklamlar sayesınde hemen piyasada tutunmayı başardı!!! şimdi bravo üretilmeyecek denıyor!nedır bu beyler??? tutup 45 bın tlye bravo alan arkadasım var 35 bıne satamıyor 43 bın tlye focus alan var 40 bın tl hergun verıyorlar...

hal boyle olunca fıat marka arac dedınızmı amann amann ıyı degıl denıyor cunku marka tutunması yok!!!bunu sadece grande punto ıle başardı...ama nedır FIAT markası hala kötüdür...kımse kusura bakmasın arkadaslar bence boyle yorumlar yapanın haklılık payı mevcut...yada bende onlara katılıyor gıbıyım neden mı?

fıesta-polo ıkısınınde 1.6 dızel secenegı mevcut punto yok!!!!
    lıneada kullanılan motor neden puntoda yok??1.6 105 lık dızel...
    urunlerınde ceşıtlılık yok bıkeresınde bı galerıcı arkadasım hyundaı bıle cok fazla araca sıkarıyor fıat hala bı kactane cıkartır arkasında durmaz alanada zarar ettırır dedı dusundumde dogru bence....

konumuza donelım t-jet on numara aractır ve bu aracın bu fıyatlara gıtmesı gercekten cok yazık coook!!!ama bunu saglayan bence fıat markasıdır...sımdılerde bravo gorunce ıcım sızlıyor almadım dıye...yada fıat markası hala savunuyorum dıger ortamlarda...ben 95 model uno ıle araba kullanmaya basladım ve sureklı olarak fıat marka arabaya bındım...avrupa dedıklerı vw opel reno bılmıyorum cok mu daha ıyı ama FIAT kotu arabalar cıkarmamasına ragmen tamamen pazarlama başarısızlıgıyla bu hallere sokuyor modellerını ve musterılırını...

bıraz konu dağıldı farkındayım ama bende sanırım içimii boşalttım...SONUÇ OLARAK BENIM T-JETIM OLSA bu rakamlara kesınlıkle vermezdım...yazık cok yazık...KEYIFLI FORUMLAR...
    fıatı bilmeyenlerin aklında brovolar evolar doblolar halen doğan şahin gibi görülüyorlar.tek diyeceğim fiorino 7 ci fıat marka aracım.nasip olursa şartlar ne olursa olsun 8 ci bravo....

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

evet arkadaslar haklı kesınlıkle nasıl grandeden puntoya bınınce cok buyuk bır hava olusuyormus gıbı gorunuyorsa t-jetde o sekilde kesınlıkle peugeot rc,polo gti bunları herturlu alabılecek arac ama kullanmayan tabı laf soyluyor emın olun caddelerde scırocco katili oldugunu cok gordum ozellikle bagdatta beyaz bır t-jet var o kımınse

31. Bu mesajı için 2 kişi uraaal'ye teşekkür etti:

savaş ölmez
    savagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 399

birkaç tane pert ayarındaki araçlar piyası mahfetti uzun zamandır.ertuğun teklifi çok mantıklı.sorunsuz araçların çok daha yüksek fiyatlara gitmesi lazım.zaten araçların ederi 25-30 arası bence.eee hayata geçirin o zaman bakalım

33. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Bencede hakkı verilmiyor(araçlar gergin )
    TSİ Jetta.

35. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon