birkaç tane pert ayarındaki araçlar piyası mahfetti uzun zamandır.ertuğun teklifi çok mantıklı.sorunsuz araçların çok daha yüksek fiyatlara gitmesi lazım.zaten araçların ederi 25-30 arası bence.eee hayata geçirin o zaman bakalım![]()
Bencede hakkı verilmiyor(araçlar gergin)
TSİ Jetta.
Benim araca 21 teklif eden oldu..Şaka gibi... Gerçi içimden çok fena saydım.. Cevap mesajımda da ima ettim..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
benim araç 2011 model actice 1.3 multijet en az 28.000 tl ye satarım esinlikle daha aşağıya düşürmem
5 kapılısını kullanıyorum ben de, aracımdan çok ama çok da memnunum. lpg ile hiç de öyle denildiği gibi çok yakmıyor. uzun yolda şehir içinde her türlü koşulda her türlü ihtiyacımı sıkıntısız karşıladı.
Bence de araçlar hak ettiği değeri görmüyor, özellikle skydome olduğu için de çok isteyerek aldım ama bir bakıyorsunuz ki normal activeler, dynamiclerle aynı kefede ve neredeyse aynı paraya gidiyor.
Bu şartlar altında ben arabamı satmam ki ama![]()
niyet var bu gün biri gelicekti görmeye.. kısmet, bakalım..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
O kadar güzel bir noktaya değindin ki bak ben açıklamasını kendimce yapayım .. Ben her zaman tek kapı spor araba severim şuan gittim sıfır 5 kapı GP aldım .. Bu aracı almadan önce forumdaki üyemiz var 07 bhd 66 plakalı araç (t jet sport) .. Evet araç bence mükemmel ötesi yani gp olarak alınabilecek en güzel araç ama şöyle bir durum var ülkemizde.. (BENZİN KOL GİBİ) en büyük problem benzin .. Ve insanların şöyle bir ön yargısı var mesela gp nin 5 kapısı varya adam gidip onu alırım satışı kolay olur diyor .. Örnek vereyim bmw z4 eskisi dahi çok para ediyor neden araç sadece spor araç olarak yapılmış sadece o amaçla üretilmiş .. Bu yüzden üniversiteyi bitirene kadar 5 kapı dizele bineceğim bitirdikten sonra scirocco ya da z4 ten birine..
Kendi gözümde açıklamam bu![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri