Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla beyler haklısınız...değerler çok düşük kı bırgun fıat markasından vazgececegım aklımdan gecmezdı...nasılmı?bravo almaya nıyetlendım herkes elınde patlar satamazsın dedı...kı baktım bıcok bravo 6 aydır satılamıyor...vazgectim...haklı olarak araba satılmak ıcın alınmaz dıyeceksınız ama para kolay kazanılmıyor...bence bunda FIAT markasınına sucu var!!! gercekten guzel araba yapıyorlar ama arkasında durulmuyor!!! bakın punto evo ya bana gore reklamlar sayesınde hemen piyasada tutunmayı başardı!!! şimdi bravo üretilmeyecek denıyor!nedır bu beyler??? tutup 45 bın tlye bravo alan arkadasım var 35 bıne satamıyor 43 bın tlye focus alan var 40 bın tl hergun verıyorlar...

hal boyle olunca fıat marka arac dedınızmı amann amann ıyı degıl denıyor cunku marka tutunması yok!!!bunu sadece grande punto ıle başardı...ama nedır FIAT markası hala kötüdür...kımse kusura bakmasın arkadaslar bence boyle yorumlar yapanın haklılık payı mevcut...yada bende onlara katılıyor gıbıyım neden mı?

fıesta-polo ıkısınınde 1.6 dızel secenegı mevcut punto yok!!!!
lıneada kullanılan motor neden puntoda yok??1.6 105 lık dızel...
urunlerınde ceşıtlılık yok bıkeresınde bı galerıcı arkadasım hyundaı bıle cok fazla araca sıkarıyor fıat hala bı kactane cıkartır arkasında durmaz alanada zarar ettırır dedı dusundumde dogru bence....

konumuza donelım t-jet on numara aractır ve bu aracın bu fıyatlara gıtmesı gercekten cok yazık coook!!!ama bunu saglayan bence fıat markasıdır...sımdılerde bravo gorunce ıcım sızlıyor almadım dıye...yada fıat markası hala savunuyorum dıger ortamlarda...ben 95 model uno ıle araba kullanmaya basladım ve sureklı olarak fıat marka arabaya bındım...avrupa dedıklerı vw opel reno bılmıyorum cok mu daha ıyı ama FIAT kotu arabalar cıkarmamasına ragmen tamamen pazarlama başarısızlıgıyla bu hallere sokuyor modellerını ve musterılırını...

bıraz konu dağıldı farkındayım ama bende sanırım içimii boşalttım...SONUÇ OLARAK BENIM T-JETIM OLSA bu rakamlara kesınlıkle vermezdım...yazık cok yazık...KEYIFLI FORUMLAR...
fıatı bilmeyenlerin aklında brovolar evolar doblolar halen doğan şahin gibi görülüyorlar.tek diyeceğim fiorino 7 ci fıat marka aracım.nasip olursa şartlar ne olursa olsun 8 ci bravo....