Düşürüyor derken????
YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPILARAK BU SORUN GİDERİLMEKTEDİR. Kavaklıdere fiat bu güncellemeyi 40.000 bakımda yaptı üstelik sorunu kendileri tespit ettiler. Dönüşten sonra sola sinyal verme olayı da yazılımsalmış. Sakın araçlarınızın sağını solunu kurcalatmayın.
Gezgin Gp.
Düşürüyor derken????
Gaz verdikten sonra devirmi düşürüyor burayı biraz daha açarmısınız?
Rolantide hiç gaza dokunmadan çalışırken 8 ve 10 bin devir arasında sürekli dalgalanma yapması durumundan bahsettim. Yazılım hatası buna sebep oluyor. Ben 40 bin bakıma gittiğimde tespit edilmişti.
Gezgin Gp.
Bende de var bu olay. Sorun muymuş yani? Ne zararı olabilir ki?
biz gp'yi çok sevdik
ilk calıştırdığımda bendede var ısınana kadar
ısınma esnasında 10 bin de kalır ısınınca 8 bine düşer. b u durum normal. otomatik jikledir bu.
benim bahsettiğim durum rolantide hafif ve sürekli 8-10 bin arası dalgalanma. Varsa böyle durum yaşayan yazılımla düzelttirsin diyorum arkadaşlar.Uyarı mahiyetinde acayip acayip müdahaleler yapılıyor araçlarımıza sağda solda duyuyoruz.
Gezgin Gp.
Doğrudur Serhat abi.
Aynı şeyden bahsediyoruz da yani sıkıntısı oluyor muymuş acaba?
Serviste bununla ilgili bir şey dediler mi yoksa siz sadece olmasını istemediğiniz için keyfi olarak mı düzelttirdiniz?
biz gp'yi çok sevdik
Ben de pek dikkat etmemiştim aslında ama meğer yakışa büyük etkisi varmış.Kavaklıdere Fiat hassa bir ekibe sahip bunu onlar sorun olarak gördüler ve yeni yazılımla ve düzeltmeyle saat gibi olmuştu gp ciğim. halen de 8den milim oynamaz maşallah.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri