Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Branda Tavsiyesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    AliCan Baycan
    maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 DT 3205
    Edilen teşekkür: 1

Standart Branda Tavsiyesi

yeni taşındığım evin ordaki kuşlar çok acımasız cıktılar:hiho: . Haftasonları kullandığım arabamı mayın tarlasına çevirmişler.
    Sizden ricam bizim arabalara uygun branda nereden bulabiliriz? Yada sizin kendi arabanızda kulladıgınız herhangi bir marka varsa o markanın bilgilerini alabilirmiyim.
    cevaplara şimdiden teşekkürler
    Hata Yapmaktan Korkma...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

ınternetten hb arac ıcın bı branda almıstım 45 ytl kullanıyorum hıcbısorun yok
    kuslara ve agac recınelerıne karsı 10 numara

mustafa vural
    M.Tolga multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 cjs
    Edilen teşekkür: 96

Ben branda kullanımına karşıyım, hem rutubet yapabiliyor, hemde rüzgarla hareket eden branda aracın köşe kıvrımlarındaki boyayı zedeliyor.

Fatih Antep
    NesT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BF 8191
    Edilen teşekkür: 108

Alıntı multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben branda kullanımına karşıyım, hem rutubet yapabiliyor, hemde rüzgarla hareket eden branda aracın köşe kıvrımlarındaki boyayı zedeliyor.
    +:ok:

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

Alıntı multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+1

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Sıcak havalarda güneş altında bırakıldığında boyayı haşlıyor ve yanıyor...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Flu almıştı Birmot Zincirlikuyudan.

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

valla ben geçen yazdan beri kullanıyorum İnternette Otopol den almıştım, park ettiğim yerde genelde gölge olduğu güneşten yana pek sıkıntı yaşamadım, özellikle kuş pisliği ve kedilerin pati izlerinden bıkmıştım, hem 1-2 hafta kapalı kalsa bile arabam tertemiz kalıyor :ok:

H. Çorakçı Ertan
    flu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 AD 6424
    Edilen teşekkür: 2

Ben de aynı sorun nedeniyle branda almaya karar vermiştim. Hem kuşlar, hem toz duman, hem de mahallenin çocukları vs...Zincirlikuyu Birmot'tan aldım güzel bişiye benziyor ama geçen gün Punto'yu yıkadım sildim, birinin yardımıyla açtım ama maalesef küçük geldi yani arkası açık kaldı bi kez daha denedik ama sanırım olması için o kadar zorlamamak gerekiyor. Haftasonu gidip değiştiricem ya da gerçekten puntonun brandasıyla nasıl giydirilir onu öğrenicem.
    Buarada içi yumuşak, dışı ise plastik gibi markasına yarın bakar yazaırm. Fiyatı ise 78 YTL.
    Hülya Çorakçı Ertan

Ümit Yanardağ
    ümit yanardağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 VY 902
    Edilen teşekkür: 29

sayın arkadaşım aynı problem ve bazen uzun süre kullanmamam nedeniyle Gp BRANDA aradım sonunda izmirde branda dikilen yerde özel diktirdim.harika oldu.çünkü;
    1-kumaş nefes alan bir kumaş olduğundan terletme yapmıyor
    2-beyaz buldan dediğimiz bir kumaş olduğundan arabayı çizmiyor
    3-ölçüsünde yapıldığında tam oluyor ve alttan bağlandığı için ucuşmuyor
    4-arabaya sermek çok kolay
    5-kediler arabanın özellikle silecek tarafına yatıyordu şimdi oraya yatmıyorlar arabanın her tarafına yatıyorlar yumuşak ya...
    ....
    12-fiyatıda 85 ytl idi. resmini çekeyim atayım bakalım beğenecekmisiniz

AliCan Baycan
    maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 DT 3205
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı ümit yanardağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın arkadaşım aynı problem ve bazen uzun süre kullanmamam nedeniyle Gp BRANDA aradım sonunda izmirde branda dikilen yerde özel diktirdim.harika oldu.çünkü;
    1-kumaş nefes alan bir kumaş olduğundan terletme yapmıyor
    2-beyaz buldan dediğimiz bir kumaş olduğundan arabayı çizmiyor
    3-ölçüsünde yapıldığında tam oluyor ve alttan bağlandığı için ucuşmuyor
    4-arabaya sermek çok kolay
    5-kediler arabanın özellikle silecek tarafına yatıyordu şimdi oraya yatmıyorlar arabanın her tarafına yatıyorlar yumuşak ya...
    ....
    12-fiyatıda 85 ytl idi. resmini çekeyim atayım bakalım beğenecekmisiniz
    wallahi sevinirim resmini buraya eklersen bende ona göre seninle bir irtibata gecerim :heyo:
    Hata Yapmaktan Korkma...

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

baska bı cozum var mı bende de aynı sorun oluyo 2-3 gun aynı yerde durunca mahvoluyo araba ?

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

yaa ben benim babamın meganına kullandık siyah renkti ve branda boyayı haşladı ve her tarafı çizik cizik işin kötüsü babama ben almıştım şimdi kendi arabama almaya korkuyorum

merter yonar
    merter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 MDY 81
    Edilen teşekkür: 4

ya bende sirf 3 ay yattigi zaman coluk cocuk yuzunden aldim taktim ama simdi1 hafta 10gunde bos kalsa takmiyorum tercih etmiyorum.cunku zaten brandayi ancak arac tamamen terrrrtemizken takmak zorundasin ki buda neredeyse brandayi her takmadan once arabayi yikamani gerektirir ki bosver cadirsiz kirlensede gene yikiyorsun.
    brandayi takma amacin kirlenmekten ziyade cizilme risklerini ortadan kaldirmak olmali ki brandada bıyaya kesinlikle zarar veriyor.iste bu her halukarda cizilme olayinda hangisinde arabanin daha az cizilecegine sen karar vereceksin

OGS marka cadir aldim kasim gibi koctas tan 50ytl ye yalniz gp ye gore yoktu olculere gore aldim ve cok isabetli oldu cuk diye oturdu 10 numarali model.yalniz bu model focus ve 307 ye uygun olarak satiliyor ustunde yazana gore.

hehehe ne guzel arabamizin ust sinif boyutlarinda oldugunu anliyoruz buradan

Haluk Korkmaz
    Halook!!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 249

Branda kullanmaktansa gidip boya koruması yaptırmak daha mantıklı olur sanırım.Tabiki boya koruma daha pahalıya gelecektir.Ama branda nın şöyle bir dezavantajı bulunmaktadır.Brandanın üstünde biriken tozlar brandayı kaldırırken arabayı çizebilmekte.Bundan dolayı ben şahsen branda kullanmıyorum onun yerine boya koruma yaptırdım ve kuş pisliği,ağaç reçinesi ve sinek böcek ölüsü vb şeylerin arabaya zarar vermesinden bu şekilde kurtuldum.Tabiki boya korumayı her sene yenilemek gerekiyor bunu da unutmayalım...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

ben genelde aracımı kapalı garajda tutuyorum. ama dısarıda bırakmam gerektıgınde malesef agacın altına koymam gereklı ve recıne akıyor bu yuzden brandasız bırakamıyorum sımdıye kaar bır sorun yasamadım ama 1 gunden fazla brandayla tutmuyorum arabayı...

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Branda konusunda bende çok önyargılı ve negatifim.. Rahmetli Dedem arabasını, benim puntişimi sevdiğimden çok daha fazla severdi. Arabayı her akşam geldiğinde örter, her sabah da üşenmeden brandasını çıkarırdı, üstelik elinde bastonuyla Sonra baktı ki artık bu eğil-kalk egzersizine dermanı yok, evin bahçesine kendi usulumüzce bir kapalı garaj yaptık (ıvır-zıvır malzemeden) Tabii bu olay Ayvalık' da gerçekleştiğinden kimse "Kardeşim napıyosun sen bahçemize??" dememişti.. Şimdi zaman zaman düşünmüyor değilim, şöyle 13 katlı binamın dibine kendimce bir garaj yapmayı :p Bence branda hem araca zararlı, hem de günlük kullanım da çok yorucu bir yöntem.. En güzeli kapalı garaj, hem böylece yan taraftaki araçtan gelebilecek vahşi kapı darbeleri de önlenmiş oluyor.. Gerçi bu koca şehirde bırakın kapalıyı, normal otopark yeri bulmak bile dert malesef....
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

Mtn .
    c3s0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Çeşitli internet Alışveriş sitelerinde Modacar ın brandası çeşitli oto modelleri için gruplandırmalar şeklinde satılıyor. Bizim araç için belirlenmiş grup "Grup 10" . Yanlız dikkatimi şöyle birşey çekti. Paliolar ve eski kasa Puntolar içinde grup 10 gösterilmiş. Bende buna karşı modacara maille soru yönelttim saçma bi cevap geldi. Sonra daha ayrıntılı bir sor daha yönelttim. Bana cevap olarak :

"Yaklaşık 880 araç modeline standartlaştırılmış 13 grup branda üretilmektedir.
    Her araca özel üretim mevcut değildir.
    Bir grup branda bir çok araca göre hazırlanmaktadır."

dediler. Şimdi Grande Puntoyla Puntonun veya Palionun ölçüleri aynımıki bu şekilde diyolar yoksa gerçekten uyar mı ? Acaba daha önceden Modacar branda alan varsa hangi grubu aldı ve aldığı grup araca uygun mu? Teşekkürler...

hüseyin irgil
    irgil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yağmur Gri
    Plaka
    16 L
    Edilen teşekkür: 12

arkadaşlar büyük marketlerde bulabilirsiniz üzerinde araç markaları var ben kullanıyorum içi beyaz kadife gibi çizmiyor dışı gri tek başınıza serip katlayabilirsiniz alırken gp ye göre yoktu reyondaki arkadaş ford fusion olan için verdi sanki orjinai gibi tam oldu alt etrafıda lastikli

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

50 ytl ye focus brandaları var.fena değil

Sayfa 1/2 12 SonSon