Ben 3 ay önce guard marka (gri renk) punto brandası aldım.Pek kaliteli değil kediler paramparça yaptı güneşe dayanıklı değil.
arkadaşlar aracıma branda almayı düşünüyorum ama bu klasik gri brandalardan istemiyorum renkli brandalardan arıyorum (amaç sadece güneş ve kuş pisliklerinden korumak)bilen varmı arkadaşlar???
Ben 3 ay önce guard marka (gri renk) punto brandası aldım.Pek kaliteli değil kediler paramparça yaptı güneşe dayanıklı değil.
geçen bir yabancı sayfada görmüştüm 100$ mıydı neydi amarth logolu süper bir kılıf vardı ama şimdi bulamamdım hatta bir arkadaş burada link atmıştı... aynı şu son resimdekindendi.
hatta buldum
https://www.partsworld-uk.com/produc...door-use0.aspx daha uygun fiyata bulabilirsem alıcam![]()
Konu shellcininabisi tarafından (11/06/2012 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
türkiyede bulabileceğimiz bir yer yokmu acaba??
vallaha çok aradım ama bulamadım ebaydan falan da baktım ama...
bir de adamlarda indoor / outdoor şeklinde ikiye ayırmışlar brandaları enteresan
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
arkadaşlar bıranda yaptırsak birlikte ???? yapadilecek veya yaptırabilecek arkadaşlar aranıyor??*
Aslında çok güzel olur in door alfada vardı ipekimsi bir kumaşı vardı boyaya zarar vereceğine sanki okşar gibiydi, yaptırılabilinir .
Aracınıza zarar verirsiniz.Bence almayın.
Boyaya zarar vermicekse bende varım brandaya.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Arkadaşlar baskı tarzı bişi istersek yaptırabiliriz böyle şeyler sıkıntı değil , ben daha önce koltuk kılıfı konusundada yazdım herkes ben varım dedi ama herhangi bi model bulunupta dükkanlarla konuşulmadı bile.Bi branda üzerinde karar kıldıktan sonra ,satan yerlede anlaştıktan sonra , baskı yapıcak yeride çözmemiz lazımSiz branda olayını ayarlayın baskılarını ben yaptırırım sıkıntı yok.
![]()
Konu Ziyaretci040 tarafından (14/06/2012 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar branda hakkında bilgisi olan arkadaşlar aranıyor yardımlarınızı bekliyoruzzzz...
( güneşten kuş pisliklerinden bıktım )ama bu gri lerden değil renkli ve kumaştan olanlardan yaptırmak lazım..
yokmu kimse??
Emrah bak senin için ne buldum
Partsworld-UK. Abarth car cover to fit the Grand Punto & Punto Evo Abarth
tepedeki anten ne oldu brandayı örtünce ??
Pamuklu bir kumaş olmalı, branda hava alıp vermeli, yoksa arabanın boyası mahvolur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri