arkadaşlar, öncelikle herkese selamlar. formu uzun zamandır takip ediyordum ama başıma öyle bir olay geldiki burda yazayım dedim.

Ekim ayının sonunda Punto evo mj dinamic 1.3 + SPK+AK siyah araba sipariş ettim. Aracın 3 ay sonra gelmey eyaklaştığını ama araçta fazladan Skydoom olduğunu söylediler ve bunu kabul ederseniz sizden bunun da parasını alacağız dediler. Ben de tamam öyle olsun dedim. Araç üç buçuk ay sonra geldi, akşamında günün plakayı da çıkartıp araca şöyle göz gezdirip aldım götürdüm eve. fakat bir şey afrkettim ki araçta ASR ışığı yanmıyor. hemen sabahında bayiye gittim dedim bu araçta SPK yok, adamlar baktı hakikaten YOK. şimdi ben aracı zaten bu özelliği için 3,5 ay bekledim ve adamlar bana diyorki size o paketin parasını iade edelim. ben dedim ki yok arkadaş ben aracımı spariş ettiğim gibi istiyorum dedim. bu aracı alın bana istediğim aracı verin dedim adamlar bölge müdürüyle görüşelim falan deyip salladılar. bana illede sana paketin parasını verelim diyorlar ve aracı da geri almak istemiyorlar. Arkadaşlar bu konuda ne yapabilirim bana acil yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla...