Alıntı mserdar01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş şikayetin sonucu ne oldu süreç ne kadar zaman aldı ve arabayı kullanmaya devam ettin mi yada sana geçici bir araba verdiler mi?
Benim olay şöyle gelişti. Biz önce plazaya gittik aracı inceledik beğendik ve sonra benim 1.3 Multijet Dynamic Asis Kit Siyah renk istediğimi söyledim,ellerinde o araçtan olmadığını yalnız Türkiye'deki Tüm Fiat bayilerine bi bakmak istediğini söyledi,beraber bilgisayardan baktık benim istediğim özellikte 13 şehirde bulunduğunu ve içlerinden bir tanesini alacağını söyledi ve ben onlara şu toleransıda verdim gri renkte olabilir. Fiyatta anlaştık imzaladık formalite şeyleri. Ardından 1 hafta geçti ve beni aradı aracı satan kişi ve söylediği şey su ; istediğiniz özellikteki araç Türkiyenin hiç bi yerinde yok elimiz 1.3 Dynamic Pop kit gri bulunmakta,eğer istemiyorsanız listede bekleyen başka bir müşteri var ona vereceğiz. Bende haliyle istediğim özellikteki aracı istiyorum dedim bir kaç ay beklemek zorunda kalırsınz ve fiyat yükselir dedi. Aklınca bana zarf atıyo hemen kabul etmem için. Bende ailemle konuştum ve araç bana acil lazımdı araçsız kalmıştık. Bende mecburen kabul ettim. Ha araçtan memnun değilmiyim son derece memnunum benım canımı sıkan nokta şu ki verdikleri sözde durmamaları. Aracı aldıktan 2 ay sonra falan beni fiattan aradılar bende ağzıma geleni söyledim ve satan kişiden hiç memnun olmadığımı sizin satış manteliteniz elimizde bu var bunu alın şeklindeyse üzgünüm ama çok kaybedersiniz dedim,zaten telefondaki şahısda bozuldu. Kısacası fiat'ın müşteri memnuniyetine önem verdiğini hiç düşünmüyorum.