ankara'daki gp ve bravo kullanan arkadaşların çoğu bende dahil olmak üzere kavaklıdere servisi tercih ediyoruz. her yönüyle 4*4lük bir servis.
detaylı bilgi için ana sayfadaki "kavaklıdere oto" reklamını tıklaman yeterli olacaktır...
Arkadaşlar Aracımı Servise Götürücem Ankaradaki Servisleri Tanımıyorum. İyi Ve Kötü Yönleriyle Servis Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
ankara'daki gp ve bravo kullanan arkadaşların çoğu bende dahil olmak üzere kavaklıdere servisi tercih ediyoruz. her yönüyle 4*4lük bir servis.
detaylı bilgi için ana sayfadaki "kavaklıdere oto" reklamını tıklaman yeterli olacaktır...
kavaklıdereye gidn sormanız hata profesyonel arıza çözüm teknikleriyle on numara olur işleriniz
Siteyi İnceledim. Valla Arkadaşlar Fren Balatalarını Değişicem Bozhöyük Eskişehir Alanya Antalya Hepsine Baktım Yok En Son Alanya Servis, Fiatın Elindede Yok Deyince Canım Sıkıldı. Fren Balatası Olmazmı Bir Arabanın Ayrıca Vites Topuzu Felan Değişicek Diğer UFak Tefek Sıkıntılarım Var Onlarada Çzöüm Bulmam Lazım Servisi Yol Etmemem İçin Sağlam Bir Servis Lazım.
Randevu Şartı Varmı Kavaklıderenin _?
Ben İzmir'den gelip bakımımı Kavalıdere'de yaptırdım. Ankara'da olsam her gün oradaydım kesin![]()
Bir şey söylemiyorum sadece bir kez git. Müslüm ve ekibi ile tanış. Aracına senden daha çok özen gösteren bir ekip tarafından yapılan servis ve işçilik kalitesini gözlerin ile gör. Sonra zaten senin yorumlarında aynı olacak ve bir daha oradan başka bir yere gitmeyeceksin.
Forum içinde arama yaparsan kaç kişinin memnuniyetini belirttiğini görebilirsin![]()
ben de kavalıkdere derim kesinlikle
farkı nedir dersen
bir servisten ne bekliyorsan fazlasını buluyorsun tek tek yazmama gerek yok ondan
kısaca fiyattan tut ilgiden yaklaşımdan güleryüzden fazlasıyla tatmin oluyorsun
arabanla o servis çıkış yokuşunu çıkarken suratında bir gülümseme oluyor herzaman![]()
Sıkıntılarımı Dile Getiren Bir Email Attım Ona Göre Gelecek Cevapla Bizde Müslüm Ve Ekibi İle Tanışalım Bakalım. TŞk Ederim Arkadaşlar Birde Servisini Yolunu Bulursam Sıkıntı Yok Yeni Bir Ankaralı Olarak))
kavaklıdere varken gerisi hakkında konuşmaya gerek yok![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Birşey Daha Sorucam Arkadaşlar Servise Müşteri Girebiliyormu ? Ben Aracımın Başında Olmayınca Rahatsız Oluyorum Genelde Girilmese Bile Ben Girmek İçin Israr EdiyorumKavaklıdere Sıkıntı Yaratıyormu Bu Konuda Bilginiz Varmı ?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Servis sırasında herhangi bir sorun olmadan aracınızı gözlemleyebiliyorsunuz. Zaten gerekli ilgiyi gösterdikleri için bir süre sonra başında beklemenin gereksiz olduğunu düşünüp bekleme odasında keyifle kahvenizi yudumluyorsunuz
Yeri ise çok basit Karum AVM tam karşısında![]()
iyi yanları saymakla bitmez kavaklıdere'nin ama kötü yanına gelirsek aşırı ilgi ve dostluktan bunalıyor insan![]()
![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
daha bugün pazar pazar sabah 10'da bıraktığım aracımın 100.000km bakımı bitti diye saat 12.30'da aradılarben akşama biterse alırım düşüncesindeydim...
Tüm Ankara oraya gidince bize yer kalmayacak![]()
kavaklıdere ye gıtmenı onerırırım
üstün otomotıve de kesınlıkle gıtme onunden gecme ıstanbul yolundan gıderken ya alttan kopru altından kac yada ısıklardan dırek karsıya gec o gobekden donme etımesguttan dolan gel . ustune otomotıve gıdıcegıne arabayı benzın dokup yakabılırsınsen yakmazsan onlar farklı yollardan bunları sana yaptırırlar zaten . aracını boyatmak falan ıstersen sulu boya al kendın boya cunku daha ıyı tutar
.
kavaklıdere tek tercih.tavsiye etmekle kalmaz, memnuniyet garantisi bile verebiliriz. aracınızın bakım aşamalarını takip edebilir ustalar ile görüş alışverşi yapabilirsiniz. müslüm abinin ilgi ve alakasını gördüğünde eminim doğru karar verdiğinizi anlarsınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri