Merhabalar,
Femolinin elindeki ilk serinin son sis farını haftaiçi satın aldım. Bugün Hüseyin Abi'nin (husso) de yardımlarıyla arka sis farı kontrolüne taktırdım. Onun da deyimiyle bir sis farı, aracın görünüşünü ancak bu kadar değiştirebilirSislere 5000K'lık OSRAM H1 hyper white ampul koydum, bence xenon düşünmeyenler için ideal bir seçim. Farlara da (Philips Diamond Vision 5000K) yeterince uyum sağladı zaten. Sonuç olarak gerçekten içime sindi.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
hayırlı olsun güle güle kullanın
yolunuzda açık sislerinizde hep açık olsun![]()
hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Hayrılı olsun güle güle kullanın. Cam filmleri sorun çıkarmıyordur umarım![]()
sislerin ayarını nasıl yaptınız
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
bende geçen gün taktırdım farın altında yükseklik ayarı için vida vardı onla aşşa yukarı hareket ettirebiliyosun
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
demek sende sislendin
çok güzel olmuş
kazasız belasız kullanman dileğimle
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı olsun bende düşünüyorum darısı başıma![]()
hayırlı olsun güle güle kullanın.
Güzel olmuş , güle güle kullan...
Güle güle kullan , gayet şık olmuş![]()
karanlık günlerde çevreniz aydınlık bir sekilde kullanmanız dileğiyle.
yakısmıs cokda guzel olmus gule gule kullanın.
Arkadaşlar sisler çok tatlı oldu ama canımı sıkan ek bir problem var. Arka sis butonuna bağlattığım için seyir halinde giderken sisleri kapatıp tekrar açtığımda dış lamba ampul ikaz lambası yanıyor (sarı ampul) ve hem arka hem de ön sisler anlık yanıp sönüyor. Kontağı kapatıp tekrar farları açtığımda ortada sorun kalmıyor. Sonuçta ön farlara arkadan kaçak hat alındı ama tabii röle takılarak. Bu normal bir durum gibi gözükse de sizce yapmam gereken birşey var mı?
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Güle güle kullan çağadaş
Aslında extradan bir düğmeye bağlatsaydın hem sorun olmazdı hemde kafan dinç olurdu her zman arka sisleri yakmak istemeyebilirsin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri