Arkdaşlar Sahibinden.com da gezerken bir ilana denk geldim.
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > BAKMADAN GECMEYİN 2008 FİAT GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET #20312101 - sahibinden.com
Aracı görünce benim Rock Siyah gözümün önüne geldi ve çok güzel olmuş bence.İrtibata geçtim oda yurtdışından getirtmiş bodykit i .3D stopları da arkadasına yaptırmıs. Herseyıyle hayalimdeki araç olmuş diyebilirim. Ben araştırdım tr de kalıbını çıkarttıran varmı diye malesef bulamadım.Pinarbaşını aradım Mehmet beyle konustum Bana nasıl temin edilebileceği hakkında detaylı bilgi maili atıcak. İster sen geirsin istersen geiriz dedi. Maili bekliyorum şimdi .2-3 ay içinde body ye basşlıcam kredi bitmesini bekliyorum suan araştırma içindeyim.Ufak da olsa büyük bişidi olsa kararlıyım yapıcam bişiler Haberi olan warmı ben bulamadım gercekten Tr de kalıbını cıkarttıran yokmu acaba ? Ayrıca Bülent abinin LSD Kapı mentşeleri ve Müzik sistemi komple satılıkmıs.İsteyen varsa Mehmet beyle irtibata geçin. Müzik sistemine zamanında 14 milyar civarı para yatırmışlar.HEmen hemen yarı fiyatına verileceğini söyledi.