Çok yakışmış siyah puntoya.
Arkdaşlar Sahibinden.com da gezerken bir ilana denk geldim.
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > BAKMADAN GECMEYİN 2008 FİAT GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET #20312101 - sahibinden.com
Aracı görünce benim Rock Siyah gözümün önüne geldi ve çok güzel olmuş bence.İrtibata geçtim oda yurtdışından getirtmiş bodykit i .3D stopları da arkadasına yaptırmıs. Herseyıyle hayalimdeki araç olmuş diyebilirim. Ben araştırdım tr de kalıbını çıkarttıran varmı diye malesef bulamadım.Pinarbaşını aradım Mehmet beyle konustum Bana nasıl temin edilebileceği hakkında detaylı bilgi maili atıcak. İster sen geirsin istersen geiriz dedi. Maili bekliyorum şimdi .2-3 ay içinde body ye basşlıcam kredi bitmesini bekliyorum suan araştırma içindeyim.Ufak da olsa büyük bişidi olsa kararlıyım yapıcam bişilerHaberi olan warmı ben bulamadım gercekten Tr de kalıbını cıkarttıran yokmu acaba ? Ayrıca Bülent abinin LSD Kapı mentşeleri ve Müzik sistemi komple satılıkmıs.İsteyen varsa Mehmet beyle irtibata geçin. Müzik sistemine zamanında 14 milyar civarı para yatırmışlar.HEmen hemen yarı fiyatına verileceğini söyledi.
Çok yakışmış siyah puntoya.
Mehmet DOĞANAY
Grande Punto 1.4 Active Rock Siyahı
Gerçekten çok şık olmuş araç ama fiyatı biraz tuzlu gibi![]()
Orjinal olmuş ama gerçekten de biraz tuzlu.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Tr de bi kalını olsa ne güzel olurdu![]()
bülent abinin kiti bu. trabzona satılmıştı zaten. alan arkadaşta sitedendi yanlış hatırlamıyorsam
Yok Sordum üyemisin diye üye değilim diyor.Fakat bana yutdışından getirttiğini bir de Antalya da 1 tane war dedi.
araçta 220 v çıkış varmış bagajdakısa devre yapıp çarpmasın içeridekileri ..
Zannedersem bagajdaki 12 v prizini 220 sanıyor arkadaş .![]()
Siyaha güzel olmuş ama böyle bodykit pek sevmem
Bu bodykit de 3d el yapımı stoplarda 07ATA35 Bülent abinin! Bodykit'in Kalıbının olmamasıda normal çünkü onlarda almanyadan getirtmişti
olabilir ama kolay sökülebilir bir şey yani araçla beraber verileceğini sanmıyorum olsa dahi bu kadar ince detay yazan biri inveter (doğru yazdın) olduğunu neden yazmasınki ..
Kp paketinde arka bagajda standart 12 v priz bulunmakta zannedersem o prizden bahsediyor .. yoksa 220 prizini bagaja oturtması komik görünür..
emre sen bunu yaptırırsın 100 liraya![]()
O nasıl olucak Orhan![]()
stpların nasıl yapıldığını anlatabilecek biri var mı arkadaşlar
yapım aşamasını soruyorsanız kolay yapılabilecek bir işlem değil. önce far derme çatma bir şekilde yapılıyor, ondan sonra cam elyafıyla kalıbı alınıyor. sonra kalıp dökülüyor. macunlanıyor. boyanıyor falan filan.... baya uzun iş , bu kadar kısa yazdığıma bakmayın. ve bayağıda külfetlidir. maliyetinin 500tl nin altında çıkacağını hiç sanmıyorum....
çağrı sağol kardeşim
kalsın o zaman![]()
Stoplar bir önceki kasa fiesta stobundan uyarlamadır bilginize![]()
beyler dikkat ettinizmi? arbanın modeli 2008 yazıyor ama bagaj arması 2006-07 mavi fiat armalı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri