Bugün harici bir anahtara bağlattım sanayide, sorun falan kalmadı, anahtar da korktuğum gibi kötü durmadı, ecu kapağının üst tarafında şık oldu.
Bugün harici bir anahtara bağlattım sanayide, sorun falan kalmadı, anahtar da korktuğum gibi kötü durmadı, ecu kapağının üst tarafında şık oldu.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Sislerin çok hoş durmuş.kırmızı, film ve sis.bence güzel bi üçlü olmuş.güle güle kullan.
taktırdıqını ek dugmenın gorunusunu resım olarak koyabılırmısınız?ampuller ne kadar aldınız taktırma ısı ne kadar mal oldu ?_
tesekkur ettım bılgıler ıcın sagolun resımlerı beklıyorum
Fotolar:
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
gayet ıyı olmus gule gule kullanın suan o dugmeyle dımı acılıp kapanıyor arka sısle bı alakası kalmadı ?
gayet ıyı bende taktırmayı dusunuyorum bılgı edınmıs oldum montajıda uzun degıl kolay sanırım ..
Toplamda 15-20 dk bile sürmedi.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
güle güle kullan abi tek kapı olmasıyla benim çok ilgimi çekti bi de kırmızı derler ya kırmızı olsun beş lira fazla olsun
İnsan boğa burcu olup üstüne de Galatasaray'ı tutunca geriye pek fazla seçenek kalmıyor renk konusunda![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Çok iyi yapmışsın çağadaş böylesi daha iyi olmuş güle güle kullan![]()
Temiz oldu abi, yok arkadan fazla akım çekti, yok voltaj farkı var, polemiğe girmeye gerek yok![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sis farı takmak için tesisat var mı active modelin bilgisi olan ?
çok şık, güle güle kullan .
ben de aksilik olmazsa mayısta sislenicem Femoli ye gidip.
kardeş sen balçovadansın galiba bende balçovadanım görüşelim bir arakazasız belasız sis farları çok yakışmış
![]()
Eyvallah Hakan, Balçova Teleferik'teyim, hertürlü buluşalım![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri