Benim ürünün üzerinde gördüğüm kadarıyla mikrofon yok.Varsa da bilmiyorum.Ben ev ses sisteminde 5+1 düzenekte kullanıyorum.Tatminkar bir ses kalitesi var, aux ile neredeyse aynı.Laptop'um, Cep telefonum tanımlı, istediğim zaman müzik dinleme olanağı sağlıyor böylece.

Yukarıda verilen linkte ise mikrofon var.Yani aracınızda direksiyona yakın gizli bir yere koyduğunuzda sesinizi rahatlıkla alabilir.Logilink'in ses kalitesini bilmiyorum...

Eğer Aux çıkışınıza çift çıkış yapıp, araya geçiş switch'i ekletirseniz, aux kablosu ve bluetooth cihazı olarak çift çıkış alırsınız.Aux olarak kullanmak istediğinizde aux, bluetooth istediğinizde bluetooth için eklenir switch böylece cızıdrama olmaz.İkisini aynı anda kullanarak hem teybi yorarsınız hem de cızırtı olur.

Geçiyorum bir diğer konu olan güç meselesi.Kolaylıkla bir sigortadan ek alınıp, araya direnç ya da başka adaptör bağlanarak çözülebilir.Elektirikçi bu işi 5 dakikada halledecektir.En dert edilmemesi gereken konu bu sanırım.

Gizlenecek yere gelince.Ben sizin yerinizde olsam, kolçağın içine kablo çekerek tertibat ayarlardım.Kolçak kapağını kaldırınca herşeye ulaşabilirsiniz böylece.Bluetooth adapter'ü, Aux'u buraya koyabilirsiniz.Tek ihtiyacınızı kolçağın kapağını kaldırmak olur.Ortada kablo mablo da görünmez.