11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Bluetooth'suz Araçlara Auxluk Ürün

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/03/2013
    Mesajlar
    1.764
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

    Standart Bluetooth'suz Araçlara Auxluk Ürün

    Selam arkadaşlar.

    Bu aralar odamla ilgileniyorum.Değişik birşey buldum aslında çok ta önemli birşey değil de, siz de görün belki gözünüzden kaçmıştır dedim.Malum bazen BT ile müzik dinlemek isteyenler oluyor.

    Logitech Bluetooth Audio Adapter aldım bugün.



    ürün çok şık ve ufak.arkasından 2 çeşit girişi var.Biri lale diye tabir ettiğimiz RCA girişleri, diğeri de standart kulaklık jackı.İkisi de hoperlörlere bağlamak için.Yani, bu soketlerden auxa bağlantı yapılabilir.Gizlenerek bluetootha sahip olabilirsiniz.Ayrıyetten azıcık el yordamı ya da alınacak 2/3 liralık aux çoğaltıcılarla hem aux hem de bu ürünü bağlayabilirsiniz.

    Üründe mikrofon olmaması eksi ama, günümüz telefonları zaten bluetooth bağlantısındayken daha hassas ses alarak bu sorunu gidermekte.

    Bağlantısı çok kolay.Ben masama kurdum, ses sistemime bağlı.İster telefonumu ister bilgisayarımı bağlayıp takılıyorum kablosuz bi şekilde.Adaptörü de çakmak girişinden 5V ve 150Ma güç ile rahatlıkla çalıştırılabilir.Direnç vesaire ile bağlantısı kolayca yapılır.




    Konu cemdogu tarafından (12/03/2015 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. LPG li araçlara şok şok
    Eagle34 tarafından LPG forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 25/11/2013, 09:58
  2. Bu ürün bizim dizel araçlara uyarmı
    maddogjr75 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 29
    Son Mesaj: 04/07/2012, 16:01
  3. LPG'li araçlara dikkat!
    ZAK1980 tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 13/10/2010, 23:56
  4. Bor, araçlara % 30-50 tasarruf sağlıyor
    yıldıray tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 22/05/2008, 01:48
  5. AraÇlara Zam GelmİŞ
    ORACLE tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 11/01/2007, 15:04

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com