Güzel olmuş, toplam maliyet nedir, cihazın ne gibi özellikleri var?
Arkadaşlar yeini double teyp taktırdım ilgilenen olursa bilgi amaçlı
Güzel olmuş, toplam maliyet nedir, cihazın ne gibi özellikleri var?
Öncelikle hayırlı olsun.
Şu da bir gerçek 7 inc taraftarıyım her zaman illa double değil indash da düşünülebilirdi.
Ben küçük ekranlardan zevk alamıyorum.
Not II üzerinden gönderildi. H.KURU Saygılarımla
Buradan bakabilrsiniz.. Toplam maliyeti 850 tl civarında geri görüş kamerası ve gps anteni dahil..teyp 7" ekrana sahip multimedya teyplerde bulunan tüm özellikler var sadece cd çalar yok oda çok sıkıntı deil zzaten usb ve sd kart okuyucu var...
Konu fanteziboy tarafından (30/10/2014 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun,güle güle kullanın
teyp ve klima etrafını piano black kaplarsınız çok güzel bir görüntü yakalanır
Kadir ve bora isimli üyeler tşk ederim...arenas sorularının cvbı direksiuon kumandaları aynen çalışıyor ve ayrıyetten bi kumandası var evet.. Ben ankaradan aldım ama senin yer istanbul yazıyo istanbuldada var carvokal oto müzik sistemleri var şirinevlerde oradan temin edebilirsin
Hayırlı olsun. Güzel ürün. Klima ve orta difüzörü de aynı renge boyatırsanız daha hoş bir görüntü olacağı kanısındayım.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Gayet güzel, güle güle kullanın.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Güzel olmuş.Güle güle kullanın
Ankarada nerden aldınız hocam bende böyle birşey istiyorum
hayırlı olsun ses kalitesi nasıl, radyoda çekme sorunu varmı?
güzel olmuş gri renk konsol için olanıda var mı
merhaba teybin markası nedir acaba
hayırlı olsun, marka model alabilirsek netten biz de araştırabiliriz...
hayırlı olsun, yakışmış. teybin markası nedir
Istanbuldan Düşünen arkadaşlar özel mesaj yoluyla benimle irtibata gecerlerse ben bir yer buldum yaptirmak icin bir kac kisi daha ariyorum ki ucuza maledelim. Mesajlarinizi bekliyorum
Markası navix 6683...ankarada keçiörende custom garagge var oradan aldım ben bilgi ..
navimex marka olanı var multimedianın. Ürünü gören, fiyatını bilen var mıdır ?
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri