https://www.atakantuning.com/Navix-N...p-PR-1268.html
bu üründe dikkat edilmesi gereken nokta cd dvd olayının olmaması. Tek eksigi bu arastırdıgım kadarıyla. Ki bence eksikte sayılmaz yani usb okuyucu kart okuyucu tv var yeterlidir diye düşünüyorum.
Cd mi kaldi yahu. Varsın olmasın . 64 gb lik bir usb belleğe binlerce şarkı sığar.
See you in the future, if there is one...
Benim eve cok yakın bu atakan tuning yarın olmazda c.tesi uğruycam. Kdvsi onun olsun 550 ye verirse alayım diyorum. Halil gordun teybin tuşları sökülüyor benim. Tuş sordum 100 lira diyorlar. Ona vereceğime bundan alayım diyom. Birde jantı hallettikmi tamamdır
Bunun benzeri nurullah ta da vardı. Dokunmatiği gayet guzeldi. Tv de var çocuğu yolda oyalar diyorum.kaşıntı başladı yine borca girecez galiba![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Merhaba arkadaslar bu atakan tuning hakkinda iyi seyler dusunmuyorum tecrubelerimle sabittir ayni zamanda 500 kisi taktiracaz desenizde indirim almaniz pek mumkun degil ben buradan C4 ume cihaz almistim agzim yandi.GP ye ise 182471259 ilan numarali (sahibinden) urunu aldim navigoldun ithalatcisi ben 800 e aldim ama ilimli bir satici dahada indirim alabilirsiniz
GT-I8150 cihazımdan 2 ile gönderildi
Benim aldigim urun ses kalitesi radyo cekimi eskisine gore cok daha iyi oldu bilginize.tv yi ise unutun bi halta yaramaz...
GT-I8150 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri