Bukadar uğraşacağına sana kimse bir bas al koy istediğin sese ulaşırsın demedi mi? Ben sadece bass ve amfi ile olayı çözmüştüm. Kendi hoparlörleri gayet yetmişti. Bası -2 ye getirip amfinin bass-boost özelliğinden bası açınca sesi 30 larda gayet tatmin ediciydi
Bende senin gibi bagaja ihtiyacım olduğu için koltuk altı aktif basları araştırıyorum.
Aldığın bası değerlendirip yazarsan banada yardımcı olmuş olursun
Kolay gelsin bol bamm bamm lı günler
Bu soru bana ise eğer şunu söyliyeyim bası hiç + lı seviyerde kullanmadım desem yeridir.kabindekinden de iyi çalıyor diyebilirim.basları 0 ın üstüne açtığımda aracın her yeri titremeye başlıyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri