peki bu cihasın adı nedir nereden bulunur
ÇAKMAK GİRİŞİNDEN MP3 DİNLEMEK İSTEYENLER!
Hiç bunu bilen arkadaş var mı bilmiyorum ama;
Çakmak girişine sığacak kalınlıkta ve 6-7 cm boyunda bir cihaz. Üzerinde USB girişi var. Cihaza flash belleğinizi takıyorsunuz, sonra cihazı çakmak girişine takıyorsunuz. Radyoyu 81.1 frekansına ayarlıyorsunuz. Hepsi bu...radyodan MP3 dinliyorsunuz. Hafızalı olanları da var 512 MB veya 1 GB.
Cihaz bir çeşit radyo vericisi yani. ses kalitesini bilemem.
Fiyat 35 dolar (hafızasız)
55 dolar (512 MB hafızalı)
peki bu cihasın adı nedir nereden bulunur
Ben bir bilgisayar mağazasında gördüm. tanınmamış bir markaydı tam hatırlamıyorum. yarın daha ayrıntılı öğrenirim.
büyük şehirlerde kullanımı sağlıklı değil. boş kanal bulmak açısından ayrıca ses kalitesi kötü...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
CD kalitesinde ses vermez tabii ama MP3 ün avantajlarını 35 dolara temin edebilen bişey sonuçta. Unuttuğum birşey;
Teybe direkt bağlama imkanı da var ama sökmek lazım teybi tabii. O zaman ses kalitesi CD kalitesine yaklaşır.
mesela izmir için konuşursak boş frekansta yok...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bu chazlar fm transmitter olarak geçiyor yanılmıyorsam,arkadaşların dediği gibi büyükşehirlerde boş frekans olmadığı için sorun teşkil ediyormuş,küçük şehirlerde idare eder,ancak,radyo kanalını kullandığı için ses kaliteside cd kalitesinde olmayıp,radyo kalitesinde imiş.
civcivx arkadaşım artık rumuzunla hitap ettim kusura bakmaarkadaş bu sistemi nerden nasıl sipariş ettin.. bi açıklama getirirsen sevinirim... bi anlatım falan ...yardımcı olur musun? gayet güzel olmuş...hayırlı olsun ayrıca...bende yaptıracam nereden getirceğimi adresi falan verirsen...
Bu cihazı Almanya'dan getirtmiştim. Gerçi daha sonra forumdan Alican'a sattım cihazı. Çünkü ana üniteyi Pioneer ile değiştirdim ve cihaz doğal olarak kullanım dışı kalmıştı. Aynı arabirimi benden sonra Vadi () Bosch Türkiye aracılığı ile getirtmiş sanırım.
Benim cihazı aldığım yerin linki: https://www.navicd24.de/shop/catalog...roducts_id/371
Konu civcivx tarafından (17/05/2007 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.
120 euro gıbı fıyata yakında satılacak ...
almak ısteyenler varsa yardımcı olabılırım
ben ve caglar su anda kullanıyoruz...
Beylikdüzü Birmot'ta zaten var bu cihaz.
ellerıne saglık bence uzun ugras ısteyen bısey olmus kesın ama basarmak onemlı olan tebrık ederım gule gule kullan dostum
Bideburayabak-Bosch Yetkili Bayi Güvenli Alışveriş - Blaupunkt Btusbint USB Arabirimi
bu adrestede satılıyor
Bize aracı alırken BT takalım die sormuşlardı ama kabul etmedik
Bende cok arastırdım su transmiiter olayını 35 ytl den basliyor fiyatlar hafızasız olanlar, uzaktan kumandalı 1-2 gb olusuna gore 70-80 ytl ye cıkabiliyor 206 kanallıklar var sanırım onlarda frekans problemi olmaz. Cunku her istediginiz frekansa ayarlıyabiliyorusnuz eski modeller 12 frekasnlı ydı.ondan problem yasanmıs olabilir.Ben yakında lcd monitor baglıycam + bu cihazlardan alıp cd den sesi iceriye vericem. Maliyeti 300-350 ytl ye cıkacak cam baglantı vantuzuyla birlikte. Taktıgımda resimleri yolarım.
ben ebay.de adresinde buldum. ortalama 100 euro'ya mal oluyor, inşallah yakında getirteceğim, gayet güzel bir cihaz, kesinlikle almak lazım, teşekkürler.
GP in mirror is faster than they appear !
Ben de bu cihazdan almayı ve kendim takmayı düşünüyorum. Siz kendiniz takmışsınız. Teybi soketinden çıkarması tamam da kabloları torpidoya nasıl aktaracağız. Teybi sökünce oradan torpidoya ulaşılabiliyor mu? Bir de konsol üzerindeki mikrofon ve ptt düğmelerinin kablolarını nasıl gizledin onu anlayamadım. Ayrıca bunu yapmak garantiyi etkiler mi?
bu arada fm transimitter aldım 15 ytl ye hafızasız . fena değil arkadaslar tavsiye edeirm tek sıkıntısı biİm cakmkalık cok geniş oynuyo içinde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri