Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: İşte Xenonlarım

kunt ozveren
    Fiat 500X Multiair Turbo Mr.Freeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 277

Mercek candır
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

drive italian , kiss french

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Arkadaşlar illaki mercekli far gibi veya orjinal gibi olacak demiyorum ama gerçekten düzgün bir far ayarınız varsa ve farlar adaptif oldugu icin ta tepeye kadar kaldırmazsanız selektör dahi yemezsiniz. ben bu hafta 1 kez selektör yedim normal farlarlada yiyodum zaten o kadar puntonun aydınlatması güzel oldugu icin millet uzunları yakıyorum sanıyodu sanırım eskidende selektör ara sıra oluyodu ama hala aynı orantıda. fakat arkadan gittiğinizde öndeki aracın aynasına farınız vuruyosa tam bir tecavüz diyebilirim herkes yol veriyor bende sol şeridi aşırı kullandıgım icin önüm acılıyor ama bi arkadaşın dediği gibi 30 40 liralık çin malı xenonlar gibi değil cok rahatsız edici bir ışığı bırakın rahatsız edici bile gelmedi bana dediğim gibi karşı karşıya bi arkadasımın aracıyla geçtim araç değiştirdik fakat gayette normal geldi.

yağmurlu havalarda biraz sıkıntı var o konuda bişey diyemicem ama karda nası olacak merak ediyorum
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

HASAN KARAKUŞ
    karakushasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34ET87**
    Edilen teşekkür: 76

farlara merceksiz xenon kulak çınlaması için birebirgörüntü olarak hoş ama gerçekten kimi xenonlar çok rahatsız edici olabiliyor tercih meselesi....
    Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
    Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.
    Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
    Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.
    S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar illaki mercekli far gibi veya orjinal gibi olacak demiyorum ama gerçekten düzgün bir far ayarınız varsa ve farlar adaptif oldugu icin ta tepeye kadar kaldırmazsanız selektör dahi yemezsiniz.
    punto'da adaptif far seçeneği mi var? ayrıca tepeye kadar kaldırmak tabiri kime göre neye göre? bu işin standardı kısa far 25 metreyi gösterecek kadar ayarlanmasıdır değil mi? siz diyorsunuz ki ben ayarı en alta getiriyorum, yani 25 metre göstermesi gerekirken 15 metre gösterecek kadar ayarlıyorsunuz. hadi diğer sürücüleri geçtim, bu kendi sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmak değil midir?

ben bu hafta 1 kez selektör yedim normal farlarlada yiyodum zaten o kadar puntonun aydınlatması güzel oldugu icin millet uzunları yakıyorum sanıyodu sanırım eskidende selektör ara sıra oluyodu ama hala aynı orantıda. fakat arkadan gittiğinizde öndeki aracın aynasına farınız vuruyosa tam bir tecavüz diyebilirim herkes yol veriyor bende sol şeridi aşırı kullandıgım icin önüm acılıyor
    puntonun aydınlatması güzel olduğu değil aydınlatmanız önünüzdeki aracın sürücüsünü rahatsız ettiği için yol veriyorlar, size yol verirken içlerinden geçirdiklerini bir Allah bir de kendileri bilir.

ama bi arkadaşın dediği gibi 30 40 liralık çin malı xenonlar gibi değil cok rahatsız edici bir ışığı bırakın rahatsız edici bile gelmedi bana dediğim gibi karşı karşıya bi arkadasımın aracıyla geçtim araç değiştirdik fakat gayette normal geldi.
    20 lira 30 lira 50 lira 100 lira, farlarınız halojen ampüllere göre dizayn edilmiştir. 2000 lira verip sıfır koito balast artı osram xenarc ampül bile alsanız alacağınız sonuç değişmez. far yıkama sisteminiz olmadığı için çamurlu ortamlarda görüşünüzün ne kadar düşeceği hakkında zaten birşey dememe gerek yok.

yağmurlu havalarda biraz sıkıntı var o konuda bişey diyemicem ama karda nası olacak merak ediyorum.
    ben söyleyeyim. karlı havada sisli havada gidiyor gibi olacaksınız.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto'da adaptif far seçeneği mi var? ayrıca tepeye kadar kaldırmak tabiri kime göre neye göre? bu işin standardı kısa far 25 metreyi gösterecek kadar ayarlanmasıdır değil mi? siz diyorsunuz ki ben ayarı en alta getiriyorum, yani 25 metre göstermesi gerekirken 15 metre gösterecek kadar ayarlıyorsunuz. hadi diğer sürücüleri geçtim, bu kendi sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmak değil midir?

puntonun aydınlatması güzel olduğu değil aydınlatmanız önünüzdeki aracın sürücüsünü rahatsız ettiği için yol veriyorlar, size yol verirken içlerinden geçirdiklerini bir Allah bir de kendileri bilir.

20 lira 30 lira 50 lira 100 lira, farlarınız halojen ampüllere göre dizayn edilmiştir. 2000 lira verip sıfır koito balast artı osram xenarc ampül bile alsanız alacağınız sonuç değişmez. far yıkama sisteminiz olmadığı için çamurlu ortamlarda görüşünüzün ne kadar düşeceği hakkında zaten birşey dememe gerek yok.

ben söyleyeyim. karlı havada sisli havada gidiyor gibi olacaksınız.
    +1283

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 217

Hutne nin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, siz ne kadar ayarını aşağı indirdim şöyle böyle desenizde göz alıyor. kaç tane arkadaşımla denedim hepsinde de sonuç aynı. sözüm meclisten dışarı; bu tip xenonlar dikkat çekmek isteyen apaçi işinden başka birşey değil bence. illa ki beyaz ışık isteniyorsa mercek montajı yapılmalı. ben de çok düşündüm xenon işini ve sonunda mercek montajına karar verdim. çünkü bir işi yapıyorsak ya dört dörtlük yapmalıyız ya da hiç ellememeliyiz.

Ender Süvari
    enderfikret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 10

Nefret ediyorum! Karşıdan gelen şoförlere hiç saygı yok. İlgilileri, sonradan takılan Xenon farların önlenmesi için bir daha davet ediyorum.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12