aynen can taktırdım pazar günü. 4 saat filan sürdü montaj. biraz yavaştı arkadaş. aynen planladığımız gibi oldu herşey. ayrıca öndeki kickerları arka kapılara takarken traşlamak gerekmedi sığdırabildik güzelce ve bendeki 1 çalışan tweetırın yanına ilave ordan bitanede daha tweettır aldım 20 liraya, ikisinide montajladık. nereye montajladın dersen, kapının hoparlor yuvasının ic tarafına slikonladık. yani arka kapılarda kolon yerinden hem bas hem tiz geliyor şuan. senin aldırdıgın alpineleride ön kapılara monte ettik güzelce. bas amfisinide diger amfinin yanına koyduk. fotograf cekemedim henuz aksama cekip koyarım sanırım. daha öncede tiz yakmış biri olarak önlem aldırdım gaini düşük tuttu ama şimdide ses temiz kaliteli ancak çokda yüksek çıkmıyor. sesi yükseltmek için gaini açmak gerekiyor dimi? tabi çok açarsam tizler gene yanar?

ayrca bas kontrolu cok güzel oldu, direksiyonun sol tarafındaki kucuk cebin hemen alt sol tarafına monte ettik onuda. ama mavi bi ışığı var o ışık gece sürüşlerinde göz alıyor. ışığı kapatma gibi opsiyonumuz varmı?