Alıntı blackhawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hop. montajında ahşap kasnak koydur mıknatıslar cama değmesin. orjinal kabloyu kullanma onlar ince kalıyor.kapıyı sökerken dikkatli olsunlar tırnak kırılırsa ses yapmasın döşeme. amfi kullanır mısın bilmiyorum ama kullanırsan teypten canlı uç çıkar ses temiz olur ayrıca amfi elektiriğiyle ses kablolarını aynı yerden geçirme biri aracın sağ tarafındaysa diğeri solda olsun. sökmüşken ufak çaplı yalıtım yaparsan ses daha iyi olur.
sen can'a sormuşsun ama ben de bildiklerimi yazayım dedim.
sağlıklı günlerde zevkle dinlemen dileğiyle...
durum şu şekilde. şuan mevcut bir tesisat var araçta. ön kapılarda kicker mid takımı var ( tizlerden biri çalışmıyor ) bagajda sub ve amfi var. teyp pioneer dh 4350.

bir takım alpine mid takımı ve bir de bas amfisi sipariş ettim. elime ulaştılar bugün.

yapılacaklar ise ön kapıdaki kicker mid takımını arka kapılara taşıcaz, ön kapılara yeni aldığım alpine midleri montajlıcaz. mevcut amfimden 2 takım midi beslicez. yeni aldıgım mono amfiylede bası beslicez.

arka kapılara takacagımız olan kicker midlerin tizlerinin biri calısmıyor. belki tesisatcıdan uyduruk bir tiz alır taktırırım. arkalardada tiz olsun diye.

yani daha önceden yapılmıs kablo tesisatı filan var hazır hepsi. ama dedigin gibi ayrı ayrı yapılmamıs sagdan soldan sanırım. hepsi tek düze geciyor. o yuzden kacak olursa sıkıntı olur onu bir sorayim ben yarın.

tavsiyelerin icin saolasın.